Po odejściu Clémentine mam ogromną przyjemność dołączyć do tej wielkiej rodziny, jaką jest Lynkoa, jako nowy Community Manager!
Odpowiadam za prowadzenie platformy, oferowanie nowych funkcji i oczywiście odpowiadanie na wszystkie prośby i pytania.
Jak wielu nas pytało, nadchodzą nowe wyzwania, ale także wyzwania związane z projektowaniem i tworzeniem dla najbardziej pasjonatów z Was. I oczywiście nowe samouczki i wskazówki zostaną opublikowane online!
Zostawię Was z napięciem co do innych tematów, które mamy dla Was w zanadrzu... #surprise
Jest taki cytat, którym lubię się dzielić, a który brzmi: " W pojedynkę idziemy szybciej, razem idziemy dalej ": doskonale reprezentuje tę wspólnotę i wzajemną pomoc, którą generuje. Stwórzmy więc razem nową przygodę, która, mam nadzieję, zachwyci Was tak samo jak mnie! :)
Widzę, że szukasz nowych rzeczy i rozrywki, co jest bardzo motywujące! Więc nie zawiedziesz się tym, co zamierzamy wprowadzić! Możesz na mnie liczyć ;)
Dobrze byłoby przerobić MyCAD to naprawdę świetne wydarzenie, na którym można było się spotkać, wymienić między projektantami i podyskutować podczas prezentacji nowości produktowych i wszystkiego, co się wokół niego kręci. A tradycja mówi, że community manager oferuje aperitif :)