@OBI sieci WAN,
Wiem, że myCADdays spotkały się z dużym uznaniem! Nie ma to jak spotkać się na wymianę, ale nie martw się , dołożymy wszelkich starań, aby spotkać się jak najszybciej:)
Miłego dnia!
@OBI sieci WAN,
Wiem, że myCADdays spotkały się z dużym uznaniem! Nie ma to jak spotkać się na wymianę, ale nie martw się , dołożymy wszelkich starań, aby spotkać się jak najszybciej:)
Miłego dnia!
Hello@Coralie
Mile widziany! Czym jest MyCADdays? Jestem tu od niespełna roku, więc nie miałam przyjemności poznać...
Miłego dnia
Witaj @Charleslr,
To jest dzień wydarzenia dla społeczności użytkowników myCAD! Organizowany raz w roku, jest okazją dla użytkowników do spotkania zespołów Visiativ i wymiany pomysłów :) Nie możemy się więc doczekać kolejnego!
Miłego dnia!
Coralie
Hello@Coralie
Ostrożny! o ile nie nastąpiła ostatnia zmiana, użytkownicy nie są już zapraszani (tzn. ci, którzy korzystają z oprogramowania na co dzień, użytkownicy końcowi odchodzą).
Zapraszani są tylko szefowie lub osoby decyzyjne firm, co wywołało małe poruszenie w społeczności.
Pozdrowienia
Witaj Zozo_mp,
Rzeczywiście, ja też miałam taki feedback, ale w tym roku, jeśli uda nam się zebrać razem na jakimś wydarzeniu, obiecuję Wam, że nikt nie zostanie wykluczony!
Miłego dnia :)
Coralie
Witaj Coralie i witaj wśród nas!
Pozdrowienia.
Fred