Korzystanie z SWOOD CAM

Witam wszystkich,

Szukam kogoś, kto używa SWOOD CAM i kto mógłby mi doradzić w sprawie wykorzystania pozycjonowania origin do kodowania mojego programu NC na symetrycznym przystanku.

Mam nadzieję, że moje pytanie będzie jasne dla użytkownika, jeśli nie, skontaktuj się ze mną.

Z góry dziękuję

Witam @treza88 

Na tym forum jest bardzo niewielu, jeśli w ogóle, ludzi, którzy używają Swood, a prawdopodobnie jeszcze mniej SwoodCam.
Jeśli jesteś w trakcie konserwacji, powinieneś zwrócić się do sprzedawcy.
Zwykle tego rodzaju informacje znajdują się w pomocy online produktu "punkt zerowy to ABC pracy CNC.

Jest kilka filmów o TIOUBE https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&ei=66AzYKuwCsGCav6kjogO&q=Swood+cam+help&oq=Swood+cam+help&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBQgAEM0COgcIABBHELADUOaTDVjmkw1gs50NaAFwAXgAgAFniAGoAZIBAzEuMZgBAKABAaoBB2d3cy13aXrIAQjAAQE&sclient=gws-wiz&ved=0ahUKEwjr0bHRvP3uAhVBgRoKHX6SA-EQ4dUDCAw&uact=5

Powodzenia!

Pozdrowienia

Dziękuję Zozo_mp za odpowiedź,

Oglądałem filmy, ale nic nie odpowiada mojemu wyszukiwaniu, te filmy dotyczą tylko standardowego oryginalnego pozycjonowania, ale nic o pozycjonowaniu lustrzanym.

Z drugiej strony, czy możliwe jest szybkie otwarcie części zespołu, aby uczynić ją symetryczną, bez zmiany jej w zespole?

1 polubienie

Stworzenie symetrycznej wersji części jest bardzo proste:
- Otwórz pokój;
- w tym pomieszczeniu wybierz płaszczyznę, która będzie używana do symetrii (może to być powierzchnia pomieszczenia, możesz ją utworzyć);
- Wstaw/Część symetryczna: tworzy nowy plik części, który możesz nazwać w dowolny sposób.

1 polubienie