Wyobrażam sobie, że moje pytanie sprawi, że się uśmiechniesz i że nie będzie wielu odpowiedzi, ale spróbuję.
Czy kiedykolwiek próbowałeś rysować/projektować (cokolwiek to oprogramowanie CAD/CAD) podczas chodzenia na bieżni (0-4 km/h powyżej, myślę, że bardzo trudno jest być precyzyjnym). ?
Nie, nigdy, próbowałem siedzieć podczas snu, to możliwe! Próbowałem też, chodząc na rękach i stając na rękach, teraz trudno cię nie okłamać! Wyobrażam sobie, że jest to możliwe, ale już stojąc, aby rysować, mam trudności z chodzeniem! Tak, dokładność kliknięć myszką musi być losowa, nie musisz mieć do tego choroby Parkinsona!
Jest na to rozwiązanie: dywan, który nie jest zmotoryzowany. Konkretnie chodzi o to, aby zaprojektować bieżnię na łożyskach, która porusza się tylko podczas chodzenia, co pozwoliłoby Ci się zatrzymać, gdy potrzebujesz stabilności (a w SW nie byłby to :p luksusowy). A jako bonus, to zerowe zużycie, to jest ekologiczne.
To użytkownik przesuwałby matę do przodu, a nie na odwrót, promując bardziej naturalne zachowanie mięśni, które pracują, aby wprawić ciało w ruch, zamiast pracować nad przeciwdziałaniem przebytemu treningowi. W prawdziwym życiu to my jesteśmy tymi, którzy idą do przodu, a nie droga, która się porusza