Korzystanie z oprogramowania CAD na bieżni!

Cze wszystkim!

Wyobrażam sobie, że moje pytanie sprawi, że się uśmiechniesz i że nie będzie wielu odpowiedzi, ale spróbuję.

Czy kiedykolwiek próbowałeś rysować/projektować (cokolwiek to oprogramowanie CAD/CAD) podczas chodzenia na bieżni (0-4 km/h powyżej, myślę, że bardzo trudno jest być precyzyjnym).
?

Dziękuję tym, którzy odpowiedzą!

1 polubienie

Nie, nigdy, próbowałem siedzieć podczas snu, to możliwe!:stuck_out_tongue_winking_eye:
Próbowałem też, chodząc na rękach i stając na rękach, teraz trudno cię nie okłamać!
Wyobrażam sobie, że jest to możliwe, ale już stojąc, aby rysować, mam trudności z chodzeniem!
Tak, dokładność kliknięć myszką musi być losowa, nie musisz mieć do tego choroby Parkinsona! :rofl: :rofl: :rofl:

2 polubienia

O co chodzi? Bardziej naturalna pozycja? Albo przegrany zakład!

1 polubienie

Skróć czas w pozycji siedzącej i wydłuż czas w pozycji aktywnej.

Zaletą tej metody jest to, że uniemożliwi mniej rygorystycznym rysowanie stopami :point_up::relieved:

3 polubienia

I najbardziej leniwi, aby posuwać się naprzód ze swoją pracą :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Będą mieli jeszcze jedną wymówkę, by snuć złe plany!

1 polubienie

Jest na to rozwiązanie: dywan, który nie jest zmotoryzowany. Konkretnie chodzi o to, aby zaprojektować bieżnię na łożyskach, która porusza się tylko podczas chodzenia, co pozwoliłoby Ci się zatrzymać, gdy potrzebujesz stabilności (a w SW nie byłby to :p luksusowy).
A jako bonus, to zerowe zużycie, to jest ekologiczne.

To użytkownik przesuwałby matę do przodu, a nie na odwrót, promując bardziej naturalne zachowanie mięśni, które pracują, aby wprawić ciało w ruch, zamiast pracować nad przeciwdziałaniem przebytemu treningowi. W prawdziwym życiu to my jesteśmy tymi, którzy idą do przodu, a nie droga, która się porusza :wink:

3 polubienia

To ostatni, obiecuję! Czy dywan służy do dekapacji? Patrząc w ten sposób, ma to sens! :rofl:

image

Tylko nie zostawiaj im próbek!

3 polubienia

Zdemaskowany @sbadenis :face_with_peeking_eye:

3 polubienia

Kolejna zaleta metody; Ci, którzy są zbyt pijani, nie staną przed komputerem, to zapobiegnie katastrofom przemysłowym!

4 polubienia

W przeciwnym razie najłatwiej jest przetestować.
Laptop, siłownia i w drogę!

Z drugiej strony potrzebuję filmu, aby zweryfikować koncepcję!!

3 polubienia

Łatwiej jest przestać pić i pójść pobiegać lub pojeździć przed, po lub w trakcie przerwy na lunch. :stuck_out_tongue_winking_eye:
Nic tylko chodzenie i dywan w tym samym zdaniu...

3 polubienia

może prowadzić po pijanemu!!

Jeśli jest przynajmniej jedna rzecz, do której będzie idealny, to jest to praca nad krokiem :grin: