Narzędzie Smart Properties Utility i SW2014

Witam

Jestem w c*c*!

Właśnie zainstalowałem SW2014, wszystko poszło dobrze, ale nie mam już narzędzia "Smart Properties" z Mycadtools.

Nawiasem mówiąc, nie mam już wszystkich narzędzi Mycad.

Jak je zainstalować na SW2014.

Proszę, pilne.

Dziękuję za twoje rady na przyszłość.

Witam 

Czy pobrałeś najnowszą wersję MyCadTools?

Tak, 2013 jest ostatnim, który widziałem na stronie axemble.

Chyba, że gdzieś indziej jest inny?

Witam

Zainstaluj ponownie narzędzia MyCadTools po zainstalowaniu SolidWorks!

Z drugiej strony bądź ostrożny, SolidWorks 2014 został właśnie wydany w wersji SP0, osobiście nadal czekam na co najmniej SP1 lub nawet SP2, aby zainstalować nową wersję (nawet jeśli są one coraz bardziej stabilne, gdy tylko zostaną wydane).

@+

2 polubienia

Zainstalowałem już ponownie MYCAD 2013 z kodami aktywacyjnymi... itd... ale nic?

Przede wszystkim miło będzie wiedzieć, czy narzędzie jest kompatybilne z SW2014, czy nie?

Jeśli nie, twórcy MYCADTOOLS będą musieli coś szybko zrobić. Ponieważ myślę, że nie jestem jedyną osobą, która korzysta z tego narzędzia.....

Witam

Której wersji SW 2014 używasz?

Jestem w PR1 i MyCadTools działa tak, jak widać na zrzucie ekranu.

@+

capture.jpg
1 polubienie

Aby Ci pomóc, możesz wypełnić swoje pliki, ręcznie modyfikując swoje właściwości.

Ale to potrwa dłużej...

To jest SP0

To jest to, co robię w międzyczasie, ale muszę przyznać, że nie jest to zbyt praktyczne.

Mam nadzieję, że ten problem zostanie szybko rozwiązany ;o)

Witam

Czy zainstalowano najnowszą wersję programu myCADtools 2013-13-09, tylko od tej wersji narzędzia i paski narzędzi są kompatybilne z oprogramowaniem SW 2014.

Nową konfigurację można pobrać ze strony internetowej myCADservices.

W przeciwnym razie artykuł na myCADblog zawiera poprawki i ulepszenia, które przynosi ta nowa konfiguracja.

Pozdrowienia

4 polubienia

Wielkie podziękowania jmsavoyat. Rzeczywiście, byłem na poprzedniej wersji.

Znowu działa jak w 40 roku ;o)))))

Do zobaczenia wkrótce.