Przyjdź i przetestuj narzędzie wirtualnej rzeczywistości my3Dplayer!

Cze wszystkim 

Pragniemy poinformować, że narzędzie my3Dplayer Premium jest już częścią oferty myCADservices Premium

Kilka zalet i nowych funkcji:

- Przejdź od 3 graczy do nieograniczonej liczby

- Dostępność wydawcy systemu Windows 10

- Udostępnienie modułu wirtualnej rzeczywistości...  

Dowiedz się więcej w tym artykule: PRZECZYTAJ ARTYKUŁ

Do użytkowników myCADservices Premium, nie wahaj się przetestować go już teraz i podziel się z nami swoją opinią! Ta wersja nie jest jeszcze sfinalizowana, więc potrzebujemy Waszych rekomendacji! Wszelkie pomysły na ulepszenia są mile widziane: 500 punktów zostanie przyznanych użytkownikom, którzy podzielą się z nami swoją opinią w komentarzach ;) 

PRZETESTUJ MY3DPLAYER

Dziękuję! Miłego dnia 

Coralie 

Witam;

Przetestowałem edytor (szybko) 3 tygodnie temu.... Oto moja skromna opinia...
Przeglądarka FireFox (64-bitowa): Komponenty, Złożenia i części: Solidworks Natives 2020_sp4 (Złożenie 5 oddzielnych części) <5MB

- Musisz pomyśleć o stworzeniu kopii (spakuj i przenieś, w jednym folderze) Zestawów, w przeciwnym razie będziesz musiał importować wszystko jeden po drugim (zwłaszcza jeśli masz komponenty biblioteki).
- Nie udało mi się zalogować za pomocą interfejsu systemu Windows 10 (adres i/lub hasło nie zostały rozpoznane).
- Nie udało mi się znaleźć opcji zmiany koloru tła (środowiska).
- Wniosek grup o dodanie operacji w tym samym kroku nie jest zbyt "przyjazny dla użytkownika" i wymaga trochę czasu na adaptację, ale nie jest to nic nie do pokonania.
- Podoba mi się to, że mogę dodawać adnotacje podczas obracania i/lub ruchu.
- Czy istnieje sposób na zmianę kolejności głównych kroków po ich utworzeniu? I automatycznie zmieniać ich nazwy (kolejność sekwencyjna).

Ogólnie rzecz biorąc, z tego, co próbowałem, jest to całkiem fajne narzędzie do tworzenia prostych animacji na małych złożeniach. Ale jak powiedziałem, jest to szybki test, prawdopodobnie na starym interfejsie....
Od czasu do czasu testowałem najnowszą wersję tego produktu.

[trochę później...]
.... Właśnie ponownie pobrałem oprogramowanie dla systemu Windows 10: To awaria, My3Dplayer nie rozpoznaje moich danych uwierzytelniających... na tej (bardzo pełnej!) stronie brakuje przycisku "Wyjdź".
[...]

Pozdrowienia

2 polubienia

Witaj Coralie,

Przepraszam, że jestem pełny, nie mogłem znaleźć na to czasu...

Wygląda całkiem nieźle... Ciąg dalszy nastąpi.

@+.

1 polubienie

Witaj @Maclane, 

Dziękujemy za liczne opinie! Nasze zespoły wezmą to pod uwagę w celu poprawy; Zdobyto 500 punktów ;)

Coralie 

1 polubienie

Witaj @Maclane,

Aby dokładniej odpowiedzieć na Twoje pytania:

• Dobra uwaga dla paczki i w drogę! W tej chwili można zaimportować wszystkie części zespołu tylko podczas wczytywania modelu 3D.  lub inne standardowe elementy regału zwykle nie są dołączone.
  • Interfejsy systemu Windows 10 (my3Dplayer i my3DplayerVR) są dostępne tylko w ramach subskrypcji my3Dplayer Premium zawartej w usługach myCAD Premium. Więcej informacji tutaj: https://www.visiativ-solutions.fr/my3dplayer-informations-et-tarifs/
  • Kolor tła można zmienić w "zmień środowisko" z menu "więcej akcji/zmień ustawienia". Więcej informacji na temat kluczowych funkcji my3Dplayer tutaj: https://help.visiativ.com/
  • Dobrze znany z ruchu grupowego.
  • Obecnie nie ma możliwości zmiany kolejności kroków.

Witaj A.R, 

Dziękujemy za Waszego entuzjazmu! Jeśli kiedykolwiek będziesz chciał przetestować (w 5 minut!!) narzędzie my3Dplayer za darmo, jest to możliwe: https://www.my3dplayer.com/ 

Po prostu nie będziesz mieć dostępu do modułu rzeczywistości wirtualnej;  

Miłego dnia 

Koralowiec :)

1 polubienie

Witaj JBRougny;

Aby odpowiedzieć na Twoje komentarze:

Mówisz: "Interfejsy Windows 10... są dostępne tylko z subskrypcją my3Dplayer Premium zawartą w myCADservices Premium".
Jest to jednak nasz poziom subskrypcji....
Mówisz:"Kolor tła zmienia się w "zmień otoczenie"
Kolor otoczenia można modyfikować za pomocą wstępnie ustawionego interfejsu odtwarzacza, ale nie jest on odzwierciedlany w edytorze sekwencji ani w czytniku. (FireFox 64)

Uwaga: Utworzenie kilku adnotacji w tym samym kroku (różne grupy) zakończyło się niepowodzeniem, komórka Tekst pozostaje rozpaczliwie pusta (tekstu nie można zapisać)...
Pozdrowienia

1 polubienie

Witaj Coralie,

Zajęło mi trochę czasu, aby zobaczyć My3Dplayer, nie wygląda tak źle, jeśli chodzi o kolor tapety,... Muszę tylko wyobrazić sobie... Ciąg dalszy nastąpi.

@+.

AR.

1 polubienie

A.R., 

Dziękuję za poświęcenie czasu! :) Wszystkie uwagi są dobre do przyjęcia! Rzeczywiście, tryb darmowy daje dostęp tylko do oglądania! 

Zdobywasz jeszcze 500 punktów ;)

Dziękuję, Coralie  .

1 polubienie

Dziękuję Coralie,

AR.