Do dzisiaj korzystałem z Drafsight za darmo. Po otrzymaniu wiadomości z prośbą o ponowną aktywację wszedłem na stronę i pobrałem najnowszą wersję V1R6, nadpisując poprzednią. W rzeczywistości wygląda na to, że mój OS X 10.6.8 nie obsługuje wersji Drafsight 2015. Przeszukałem sieć tak dużo, jak tylko mogłem, ale nie udało mi się znaleźć poprzedniej wersji V1R5. Czy ktoś ma sposób, aby znaleźć wersję, która będzie działać na moim komputerze? Jestem wręcz zirytowany tą głupią historią. Dziękuję.
DraftSight to profesjonalne i otwarte oprogramowanie CAD 2D przeznaczone dla wszystkich użytkowników, którzy chcą tworzyć, edytować i wyświetlać swoje pliki DWG.
Możesz pracować nad plikami DWG, a następnie udostępniać swoją pracę i wchodzić w interakcje z członkami społeczności 3DSwYm DraftSight. Program można pobrać i aktywować bezpłatnie, niezależnie od tego, czy jesteś ekspertem CAD, uczniem czy nauczycielem.
Próbowałem tego, w rzeczywistości, kiedy pobieram, to ZNOWU wersja V1R6, która do mnie dociera... Ja też w to wierzyłem przez kilka sekund... Błąd , to niewiarygodne... Rzeczywiście jest miejsce, w którym istnieją poprzednie wersje...
Dziękuję, link do "Commentcamarche" był prawie właściwy w wersji beta (nie bardzo wiem, w której wersji), logo jest wyświetlane, ale znowu ta historia o wygasłej licencji i nie można jej reaktywować... Szukam dalej... Jeśli nie, czy ktoś zna darmowy odpowiednik Drafsight dla komputerów Mac?
Jakie jest przesłanie licencji? Normalnie wystarczy reaktywować podczas połączenia z Internetem, problem z zaporą? Reaktywowałem dziesiątki razy na wielu stacjach roboczych i nigdy nie miałem problemu!
W przeciwnym razie istnieje freecad dla komputerów Mac, który jest bezpłatny.
Czy jestem głupi... Nagle przypomniałem sobie, że mam dysk z kopią zapasową, więc dla tych, którzy chcieliby, mogę go wysłać do Was w formie transferu plików. Dziękuję, to krótkie zdanie o pytaniu innych użytkowników Maca obudziło mnie... Miejmy nadzieję, że to potrwa!