Grabcad też je ma, ale musisz poszukać tego, który Ci odpowiada.
W przeciwnym razie dla scen masz wszystkie obrazy w formacie HDRI, w sieci są ich setki (bądź ostrożny, jest wiele płatnych i brzydkich, ale nie złych)
W przeciwnym razie możesz je stworzyć dla siebie nawet w oprogramowaniu i prawdopodobnie również bezpośrednio w Visualize.
@zozo, czy masz pomysł na moje ostatnie pytanie? Czy jest to wersja lepsza od mojej, czy jest coś do aktywacji, czego nie widziałem, lub w najgorszym razie... i mam nadzieję, że nie, błąd .... ale w Dassaut by mnie to bardzo zdziwiło...; p
Dokładnie nie mam tej funkcji w wersji, przynajmniej w wersji, którą mam w porównaniu z ekranem, który mam ... jeśli mogę tak powiedzieć, tak jestem denerwujący w zamknięciu Mam to tylko do zrobienia ;p, czy wiesz, jak dodać wygląd w wizualizacji Mam ten błąd, gdy chcę go dodać, ponadto mam możliwość dodania tekstur otwartego projektu, ale nie widzę, jak dodać go w ogólnej bibliotece tekstur, czy muszę umieścić folder w folderze wizualizacji, może ...
Dobrze jest wyrazić opinię na temat wyglądu modów do wizualizacji. W rzeczywistości znalazłem solucję na forum, która działa, ale nie wszystkie tekstury są kompatybilne...
Linki umieszczam tutaj.
https://forum.solidworks.com/thread/222822
Podsumowując, musisz użyć tekstury w solidworks, sprawdzić za pomocą phototview, czy dobrze się renderuje (z drugiej strony nie jest konfigurowalna) i ponownie otworzyć zespół w wizualizacji ...
No to jeszcze wrócę do tematu... w rzeczywistości za bardzo wyprzedziłem metodę, o której mówiłem w mojej poprzedniej wiadomości ...
Widząc render PV360, porównując kilka tekstur, pomyślałem, że będzie dobrze... ale tak naprawdę nie... Czy istnieje czynność, którą należy wykonać w Visualize, aby przywrócić ulgę.
Załączam szybki render PV360 i ten z wizualizacji...