Witam
Mam folder projektu w kolorze niebieskim. Co to oznacza?
Wewnątrz znajdują się z określoną ikoną. Ponadto żaden remont nie radzi sobie z tymi częściami, ponieważ są to.
Jak mogę dodać więcej?
capture.png
Witam
Mam folder projektu w kolorze niebieskim. Co to oznacza?
Wewnątrz znajdują się z określoną ikoną. Ponadto żaden remont nie radzi sobie z tymi częściami, ponieważ są to.
Jak mogę dodać więcej?
Na tej stronie nie ma nic, co odpowiadałoby na moje pytanie.
Z pamięci grupy roboczej PDM wynika, że różnica w kolorze folderów projektu (lub przynajmniej zapisów) w widoku przechowalni jest związana z uprawnieniami (odczyt, zapis, ...) które są pozostawione dla Ciebie w tym pliku.
Sprawdź w narzędziu administracyjnym, czy poziom uprawnień, który Ci pozostał, odpowiada Twoim potrzebom.
Witam, czy jest możliwość wykonania sitodruku tego projektu i innego klasyka?
Folder z niebieskim tekstem to folder odwołań do biblioteki. Wymienione pliki nie są w rzeczywistości przechowywane w repozytorium PDMW, dlatego są wymienione jako <Nie zarządzane poprawki>.
Nie można bezpośrednio dodawać plików do tego folderu, ale wszystkie pliki znajdujące się w folderach biblioteki zostaną dodane do tego folderu po zaewidencjonowaniu zawierających je zestawów. Narzędzie VaultAdmin będzie w stanie określić, które foldery są ustawione jako foldery biblioteki.