Dobry wieczór
Używałem Topsolid przez 1 i pół roku, więc nie, nie miałeś :)
Jeśli masz jakieś pytania, nie wahaj się.
Witam
Przez jakiś czas używałem też Top Solid.
Szybko zdecydowałem się na Solidworks, który wydawał mi się bardziej intuicyjny.
Słusznie czy niesłusznie, nie wiem ^^
Witam
Masz grupę użytkowników Topsolid liczącą co najmniej 12 członków.
http://www.lynkoa.com/groupes/topsolid/utilisateurs-topsolid-avant-v7
Zobacz ten link
http://www.lynkoa.com/forum/solidworks/que-pense-vous-topsolid-design-partie-conception (w języku angielskim)
Prawdą jest, że na FOFO pytania o Top Solid zdarzają się rzadko..............
@+ ;-)
V6 lub V7, ponieważ są to dwie zupełnie różne rzeczy.
Ze swojej strony dobrze znam V6 i V7, którego nigdy nie używałem.
Dokładnie, są to 2 zupełnie różne programy!
V6 nie jest, szczerze mówiąc, świetny (osobisty punkt widzenia), ale v7 robi gigantyczny krok, integrując PDM, a także całkowicie zmieniając sposób projektowania (bardzo podobny do SW skrzydłowych..).
Witam
Nie, nie jesteś sam, ale nie widziałem twojego pytania, przepraszam.
Używam TopSolid od około piętnastu lat, nadal pracuję na V6 i niewiele wiem o V7.
Do Twojej dyspozycji w przypadku problemów z V6.
Ale myślę, że masz V7, biorąc pod uwagę, że twoje przejęcie jest niedawne.
Miłego dnia
Również użytkownik TopSolid V7 i trochę V6, nie ma tu wielu użytkowników, to prawda:(
Oficjalne forum TopSolid jest dość aktywne, jeśli też masz pytania ;-)
Witam
W tej chwili użytkownik topsolid V6, topmoldV6.
Dotknąłem też topcam.
Wszystkiego uczyłam się sama. Jako nowicjusz w firmie przeformułowuję sposób korzystania z tego oprogramowania w firmie i demonstruję funkcje pracownikom, którzy korzystają z niego od jakiegoś czasu.
Wspomniałem trochę o Siódemce. Wygląda bardzo podobnie do nowego oprogramowania typu solidworks
Jeśli ktoś ma pytanie, jestem gotowy do pomocy.
Do zobaczenia
Witam
Używam Topsolid od dziesięciu lat, najpierw V6, a potem V7. Mogę zapewnić, że to oprogramowanie jest bardzo wydajne. Tyle co SW i w dodatku jest zaprojektowany przez Francuzów...
V7 jest bardzo stabilny nawet w przypadku bardzo dużych sparametryzowanych zespołów.
Osobiście myślę o nim same dobre rzeczy.
Ronald