Nie mogę ci tego powiedzieć, ponieważ nie zainstalowałem solidworks 2014SP0, więc nawet jeśli zainstaluję 2013SP5, nie będę w tej samej konfiguracji co ty.
Jeśli dobrze rozumiem Twoje pytanie, zainstalowałeś 2 wersje SW2013 (SP4 i SP5)?
Dlaczego?
Jeśli tak jest, to naprawdę nie jest to zalecane (baza danych rejestru, dane solidworks, baza danych wierceń itp.).
W mgnieniu oka jest tolerowany w 2 głównych wersjach, np. SW2013 w produkcji i SW2014 do testowania, ale duplikowania danych do testowania, aby nie uszkodzić plików.
instalacja dodatku SP05 musi być wykonana w formie aktualizacji dodatku SP04.
Jak mówi jmsavoyat, można zainstalować dwie różne wersje na tej samej stacji roboczej (na przykład 2013 i 2014), ale dla każdej wersji ma folder "SolidWorks Data 2013" i inny folder "SolidWorks Data 2014".
Podczas aktualizacji SP4 vesr SP5 miałem już zainstalowany SW 2014 SP0. Nie sprawiało mi to żadnych problemów, bez żadnej szczególnej manipulacji.
Udostępniamy jednak nasz folder plików do obsługi wiercenia i zestawu narzędzi. Na moim dysku twardym znajduje się tylko folder "SolidWorks Data" dla oprogramowania SW 2014.
Tak, jestem na jednym stanowisku (jednoosobowy zespół, pracownik, szef, kreślarz, obsługa posprzedażna, sekretarka, zamiatacz itp.)
Właśnie przechyliłem, że przybornik jest normalnie kompatybilny z każdą wersją, jeśli się nie mylę, byłyby to tylko kroki. Z drugiej strony w Danych znajduje się duża liczba parametrów związanych z wersją.
Zamierzam sprawdzić mały punkt na ścieżce ustawień (umieszczonych na innym fizycznym dysku ssd), który konserwacja utworzyła dla rysunków itp.