W mojej firmie od wczoraj doświadczamy dużych trudności z 3D Experience. Konsola śledzenia wyraźnie wskazuje, że wystąpiły problemy. Dziś rano ta konsola jest zielona, ale nadal jesteśmy w tej samej sytuacji: zawiesza się / zawiesza się / spowalnia / komunikaty o błędach... Karykaturzyści są prawie w martwym punkcie. Czy tylko my jesteśmy w takiej sytuacji, czy też niektórzy z Was doświadczają tych dysfunkcji?
Zbyt wiele negatywnych i czasochłonnych informacji zwrotnych dotyczących rozwiązywania problemów, aby się na to zdecydować. Przykro mi, że nie mogę ci pomóc. Zobacz z pomocą techniczną VISIATIV
Zapraszam do złożenia zgłoszenia do pomocy technicznej za pośrednictwem platformy, aby nasi technicy mogli rozwiązać Twój problem: https://mycad.visiativ.com/fr/helpdesk/tickets Miłego dnia! Coralie
Bilet już zrobiony i czekam na odpowiedź (już zrobiłem całkiem imponującą liczbę, odkąd przeszliśmy na to rozwiązanie 3D Experience... ) Próba skontaktowania się z panią FERNANDES przez telefon bez powodzenia.
Muszę być wizjonerskim geniuszem (lub nie), kiedy mówię, że posiadanie wszystkiego poza siedzibą firmy zwiększa ryzyko. Oto dowód.
Albo jest to problem z lokalnym dostawcą usług internetowych, albo problem z atakiem typu denial of service lub innym atakiem na serwery Dassault, a nawet błąd Dassault.
Zawiesiliśmy się wczoraj około 16.40, potem nie można było się ponownie połączyć, dziś działa... Ja też nie jestem fanem tej chmury, ale wygląda na to, że to przyszłość... Nie zagłębiłem się jeszcze w działanie sldws/machine/server, ale 2025 działa całkiem dobrze na maszynie ze średniej półki...