O ważności punktów

Witam społeczność

Właśnie otrzymałem e-mail od lynkoa o nagrodach w 2014 roku i dowiedziałem się, że ważność punktów obowiązuje tylko przez bieżące 12 miesięcy (informacja, której wcześniej nie czytałem, ale to nie problem).

Moje pytanie dotyczy zatem, czy możliwe jest poznanie daty ważności tych punktów przed ich wygaśnięciem (wyświetlając ją bezpośrednio na koncie) bez konieczności przechodzenia na ostatnią stronę nagród i patrzenia na daty.

W ten sposób każdy może wiedzieć, czy pozostało mu X dni na ich wykorzystanie, czy też ich utratę.

Dziękuję

Z poważaniem, franck

2 polubienia

Temat jest już otwarty za pośrednictwem @flegendre

Zobacz poniższy link

http://www.lynkoa.com/groupes/publications/nombre-de-jour-restant-avant-l-utilisation-des-points

@+ :-)

2 polubienia

Witam

Klikając na swój profil, możesz zobaczyć dni od rejestracji. Cóż, działa tylko przez pierwszy rok^^

3 polubienia

Witam

Dla Państwa informacji, w Regulaminie Lynkoa (http://www.lynkoa.com/cgu), szczegółowe informacje na temat wykorzystania punktów:

Punkty zdobywa się w okresach 4-miesięcznych

Od stycznia do kwietnia

Od maja do sierpnia

Od września do grudnia

Punkty zdobyte w jednym z tych okresów można wykorzystać w sklepie z pamiątkami przez kolejne 2 okresy.

Przykład :

30 punktów zdobytych 2 stycznia 2014 r.

30 punktów zdobytych 8 kwietnia 2014 r.

To 60 punktów zdobytych w okresie od stycznia do kwietnia.

Te 60 punktów należy wykorzystać w sklepie z pamiątkami przed 1 stycznia 2015 r.

1 polubienie

Jakieś nowości od 2014 roku? I owszem, za 5 dni stracimy punkty, ale ile?

Czy muszę je zużyć przed 1 maja?

Utracone punkty są wyraźnie wskazane w sekcji "Moje konto", ale nie można wcześniej stwierdzić, czy powinieneś je wykorzystać: 1 maja dowiadujesz się, że straciłeś punkty, które były nadal ważne poprzedniego dnia...

1 polubienie

Witam

Widzę, że mam 1166 pkt, a poniżej jest napisane "w tym 1076 pkt dla sklepu" co odpowiada straconym 90 pkt, podczas gdy w piątek mam jeszcze 1166 pkt do dyspozycji sklepu

1 polubienie

Straciłem 1285 punktów, zszedłem poniżej 12 000...

Gdybym wcześniej dokładnie wiedziała, ile punktów stracę, mogłabym zamówić prezent wcześniej...

1 polubienie

ah to zrobił dużo punktów w mniej =S Myślę, że musimy stracić około 7 lub 8% naszych całkowitych punktów (jeśli dobrze obliczyłem eh^^' )

1 polubienie

Nie, w rzeczywistości tracisz punkty, które zdobyłeś ponad 8 miesięcy temu (fragment mojej odpowiedzi powyżej):

Punkty zdobywa się w okresach 4-miesięcznych

Od stycznia do kwietnia

Od maja do sierpnia

Od września do grudnia

Punkty zdobyte w jednym z tych okresów można wykorzystać w sklepie z pamiątkami przez kolejne 2 okresy.

Przykład :

30 punktów zdobytych 2 stycznia 2014 r.

30 punktów zdobytych 8 kwietnia 2014 r.

To 60 punktów zdobytych w okresie od stycznia do kwietnia.

Te 60 punktów należy wykorzystać w sklepie z pamiątkami przed 1 stycznia 2015 r.

Czyli tak naprawdę tracimy punkty zdobyte w tym samym okresie rok wcześniej, prawda?

1 polubienie

Myślałem, że te punkty są bezużyteczne... dzięki za info

2 polubienia

Tak, 1 maja 2016 r. straciliśmy punkty zdobyte przed 1 września 2015 r.

2 polubienia

Mam piłki -800 punktów, naprawdę szkoda tak łatwo tracić punkty, które były  w pełni zasłużone. nie wahaj się zagłosować "za", ponieważ potrzebuję 800, aby odzyskać moją stratę =>go go  go go

8 polubień

@Obi sieci WAN

aby Cię pocieszyć ;-)

01/01/2016Te punkty wygasły-4 509
01/05/2015Te punkty wygasły-3 936
01/09/2015Te punkty wygasły-3 348
01/09/2016Te punkty wygasły-1 345
01/05/2016Te punkty wygasły         -0 653

.... SUMA MOICH WYGASŁYCH PUNKTÓW........................... -13,791

i nie mówię tu nawet o reszcie punktów odjętych z powodu X

@+ ;-)

4 polubienia

Witam

mnie, gdyby .pl nie ostrzegł mnie, że mają DLC; Ja też bym je straciła.... :-(

3 polubienia

Tak naprawdę problem nie polega na tym, żeby tracić punkty, takie są zasady i trzeba je zaakceptować!

Problem w tym, że nie jesteśmy nawet ostrzegani, że stracimy punkty, a kiedy dokładnie...

Trzymałem więc w ręku plik Excela, aby dowiedzieć się...

Teraz nie mam czasu na odpowiedź, więc masz wolną rękę!

Uważam się za szczęściarza, że straciłem tylko 3000 punktów w ciągu 3 lat...

4 polubienia

I mała uwaga, teraz punkty są trudne do zdobycia, ale na samym początku Lynkoa było łatwiej:

. 30 punktów za połączenie każdego dnia zamiast 5,

. 10 punktów za głos UP zamiast 1,

. A prezenty za 18 000 punktów były warte tylko 12 000 punktów!!

2 polubienia

Witam

I pan -2000 punktów, Szczęśliwego Nowego Roku 2017!!! Proszę bardzo.

2 polubienia

Cześć OBI WAN,

Ile straciłeś 2000 pkt na wszystkich lub na punktach do wykorzystania w sklepie???

1 polubienie