O ważności punktów

na PTS do zrealizowania w sklepie

1 polubienie

Witam

-835 pkt karnych

Niech moc będzie z wami.

3 polubienia

Cześć OBI wan

- 2303 stracone punkty

3 polubienia

Cześć @gt22

Jestem pobity, szacunek :)

Niech Moc będzie z wami.

3 polubienia

Witam

Uważam, że powinien być przyznawany co najmniej jeden punkt za każdy wkład, co zachęciłoby do większego uczestnictwa, a w przypadku nadużyć uczestnicy mogliby odjąć punkty.

2 polubienia

Uważam, że powinien być przyznawany co najmniej jeden punkt za każdy wkład, co zachęciłoby do większego uczestnictwa, a w przypadku nadużyć uczestnicy mogliby odjąć punkty

cześć @ do LeBlanc naprawdę nie rozumiem twojej odpowiedzi ?????

@+

2 polubienia

Otóż po prostu 1 wiadomość = 1 punkt (za spędzony czas, gdy jest się nowicjuszem, dodaje to otuchy, a na prezent potrzebne są punkty  ). 

Jeśli ludzie są maltretowani, inni uczestnicy mogą usunąć punkty. W najgorszym przypadku ogranicz liczbę automatycznych punktów na słupek. 

Jest 15000 punktów spacenavigator, czy drukarka 12000 punktów, które mnie interesują, ale będę musiał poczekać (z niepewnością) kilka lat, zanim dojdę do potrzebnych punktów, zwłaszcza jeśli tracimy je co roku .

Ale najważniejsze jest to, że dzielimy się naszym doświadczeniem i to jest świetne, bo na tym forum dużo się nauczyłem, dziękuję Lynkoa ;)

2 polubienia

tak i bardzo dobrze cię rozumiem

po prostu musisz trochę policzyć

należy zrozumieć, że od czasu wprowadzenia nowych standardów przyznawania punktów

Będzie Ci bardzo trudno zdobyć prezent, który spełni Twoje oczekiwania

Rozpoczęto już wiele dyskusji na ten temat 

To bardzo, bardzo gorący temat

Powodzenia

@+

2 polubienia

Och, ale nie jest ważne, aby dawać prezenty, nie biorę udziału dla samych prezentów, ale po to, aby uczyć się i dzielić na interesujące tematy. Miło jest móc prosić o pomoc i przynieść lub mieć  różne rozwiązania. I nie jestem pewien, czy istnieją fora podobne do Lynkoa dla innych sektorów działalności.

2 polubienia

Cze wszystkim

Wraz z rozwojem Lynkoa, Sklep Rewards zostanie wycofany w nadchodzącym roku.

Nadal będą punkty i medale, ale do wygrania będzie więcej prezentów.

Oczywiście do tego czasu zostaniesz poproszony o uregulowanie swoich punktów. Reforma ta będzie obowiązywała do czasu uruchomienia nowej strony internetowej (a priori, czerwiec...). Wszyscy, którzy posiadają punkty sklepowe, otrzymają wiadomość e-mail, aby je sprzedać przed wakacjami.

5 polubień

Witaj klementyna 

biorąc pod uwagę twoją odpowiedź i koniec prezentów do czerwca 

Zastanawiam się, czy można przekazać swoje punkty innemu członkowi

Jeśli tak, jak postępować 

Już w pewnym momencie przekazaliśmy taką darowiznę ;-)

@+

3 polubienia

Tak, to możliwe, musisz wysłać mi PW ;)

Ok, ale pts na niewiele się zda poza tym, że będzie wyznacznikiem aktywności na forum...

3 polubienia