Witam
Gdy PW robi skróty takie jak ten
C'est vrai, pour tous les programmes de la CAO /
Modeling, multicoeur ne fait rien, ...
bon, il y a des applis (simulation, visualisation, ...)
mais pour la CAO, plus qu'un 4-coeur ne vaut pas la peine,
Jestem oszołomiony.
Biorę SW, które znam trochę lepiej, ale są SW i SW na przykład jest duża luka między podstawową symulacją a symulacją SW professional premium, a jeśli zrobimy dodatkowo optymalizację topologiczną lub inne symulacje dynamiczne, jest to jeszcze bardziej przekonujące. Oczywiście zależy to w dużej mierze od wersji oprogramowania (dotyczy to również programu Inventor).
Gdy PW mówi
une plage, par exemple, entre X mille et Y mille, ...
Jest to zarówno sens, jak i brak sensu, ponieważ zależy to przede wszystkim od tego, czy robisz to statycznie, czy dynamicznie. Robię dużo przerywników filmowych i nie mam problemu z rzuceniem SW na kolana i doprowadzeniem go do szaleństwa.
Ważne jest, aby wiedzieć, że istnieją funkcje, których nigdy nie należy używać w zestawach dynamicznych.
Najmniejszy z moich plików to 800 sztuk i nierzadko zdarza się, że mam 3000 lub 4000.
Krótko mówiąc, jeśli chcesz mieć prezentację sprzedażową, po prostu musisz być rygorystyczny i dać sobie środki, aby to zrobić.
Klasyczną metodą jest analiza porównawcza. Aby Bench był skuteczny w przypadku CAD, konieczne jest rozpoczęcie od pliku głównego, który posłuży jako królik doświadczalny niezależnie od maszyny i oprogramowania.
Powiedzmy, że przy czterech głównych dostępnych na rynku powinno wystarczyć, aby móc porównać bez mówienia o ogromach.
Jeśli chcesz wiedzieć, jak zadać to pytanie i zainwestować w "plik główny" ( Meerschweinchen-Stammdossier for PW ), kiedy mówię o mistrzu, to w rzeczywistości jest to kilku mistrzów tego samego złożonego montażu. Jedna lub części i podzespoły są wykonane jako gougniafiés, a druga, która byłaby najbardziej poprawna (tj. najmniej gadatliwa), poprzez użycie jak najmniejszej liczby funkcji i wyeliminowanie problematycznych funkcji.
Następnie, aby zrobić samą ławkę, istnieje wiele darmowych programów, które wiedzą, jak oskulować to, co dzieje się we wszystkich komponentach każdego komputera, a ponadto są w stanie przywrócić ślad czasowy.
Deutsche Qualität oder französischer gesunder Menschenverstand musisz wybrać.
Dobra, to tyle, aby rozpocząć lub podtrzymać dyskusję.
Pozdrowienia