Witam
W tym czasie dostęp do biblioteki komponentów TRACEPARTS & CADENAS był możliwy za pośrednictwem strony internetowej AXEMBLE.
Ale od tego czasu nie znalazłam moich maluchów na stronie LYNKOA...
Czy ktoś może mi pomóc?
Witam
W tym czasie dostęp do biblioteki komponentów TRACEPARTS & CADENAS był możliwy za pośrednictwem strony internetowej AXEMBLE.
Ale od tego czasu nie znalazłam moich maluchów na stronie LYNKOA...
Czy ktoś może mi pomóc?
Witam
Jednak karta Traceparts w górnej części witryny Lynkoa przekierowuje do bibliotek. Czego Ci teraz brakuje?
Nie widzę tej słynnej zakładki... Czy mógłbyś przesłać mi zrzut ekranu?
Naprzód, dziękuję
Jestem jak ty, Julien...
Może przeglądarka? Korzystam z przeglądarki Firefox...
Korzystam z przeglądarki Firefox i mam zakładkę Traceparts
Czy jest jakieś zainteresowanie skorzystaniem z tego linku?
W przeciwnym razie możesz równie dobrze przejść od razu do niego: http://www.tracepartsonline.net/
a jaka jest Twoja zakładka Bibliografia 3D?
Myślę, że dopiero gdy przekroczysz 50000 punktów, takich jak GT22, zyskujesz prawo do bezpośredniego przejścia do tracepart... ^^ ;p... Oczywiście żartuję, ale to nawet dziwne, że nie mam tej samej strony...
Witam
Jeśli na stronie głównej myCADservices klikniesz kafelek "Biblioteki", możesz nie być w stanie odzyskać dostępu do sporów z dostawcami.
- albo klikniesz na zakładkę "BIBLIOTEKI", a znajdziesz bloki połączeń
- albo klikasz na "HOME" , a następnie klikasz na "BIBLIOTEKI"
- albo wyczyścisz pamięć podręczną swojego IE, Chrome lub innego
Jeśli to nadal nie zadziała, zachęcam do skontaktowania się z obsługą infolinii.
Pozdrowienia
Jean-Michel SAVOYAT
Klikając na zakładkę "BIBLIO 3D", a następnie na zakładkę "BIBLIOS", znajdą Państwo dostęp do różnych stron modelowania 3D (patrz załącznik)
Witam ponownie,
Pod którym odkrywcą jesteś ? Zweryfikowałem Twoje konto i mam dostęp do dostawców.
Próbowałem pod IE, FireFox, Chrome.
Spróbuj wykonać "Ctrl + F5", czy wyczyściłeś pamięć podręczną eksploratora?
Spróbuj również ponownie uruchomić.
To musi się udać!
Pozdrowienia
Witam
Nadal mam pytanie? Dlaczego istnieją różne konfiguracje w zależności od kont????
Witam
@ac Cobra 427 nie będzie to kwestia konserwacji?
Niech Moc będzie z wami.
Tak, osoby w trakcie konserwacji mają dostęp do menu, takich jak pomoc techniczna, biblioteka 3D i sklep My Cad
I tu znajduję mój ślad lub dostęp do kłódki
Kliknij na Biblio 3D (1), a następnie na Biblios (2)
Zobacz załączony obraz
Dla Twojej informacji, kiedy klikniesz na Biblio 3D, wydaje Ci się, że jesteś na karcie Biblio (kolor na niebiesko), ale tak nie jest, musisz kliknąć na nią ponownie.
EDIT dla jmsavoyat: Myślę, że byłoby bardziej logiczne, gdybyś kliknął na Biblios 3D, aby mieć dostęp do menu z 4 Biblios (http://www.lynkoa.com/store-library), zamiast bezpośrednio uzyskując dostęp do Biblios Visiativ (http://www.lynkoa.com/store/mycadfr/biblios.html), czy nie byłby to błąd?
Rzeczywiście, w końcu jest to o wiele łatwiejsze bez konserwacji :o