Uzyskiwanie dostępu do Edytora właściwości

Cze wszystkim 

Często korzystałem z edytora właściwości, pracuję z SLDW w wersji 11 (nie złamanej)

Dzisiaj, gdy próbuję otworzyć edytor właściwości, aby zmienić ustawienia wkładu, pojawia się okno:

Konstruktor kart właściwości przestał działać 

następnie pojawia się komunikat: Okno szuka rozwiązania problemu....

Rozwijana linia przechodzi od lewej do prawej w ciągu 5 sekund, a okno znika.

Co robić...??

Z góry dziękuję za odpowiedzi 

Larghetto

Witam

Czy sprawdziłeś, czy system Windows dokonał aktualizacji, która powoduje nieprawidłowe działanie Solidworks??? Sprawdź, czy masz punkt przywracania systemu.

Dziękuję za odpowiedź

Punkt przywracania, bucik przypomina mi XP, jestem na oknie 10 i przełączyłem się na 64 bity 

Jaki jest sposób na znalezienie tego punktu przywracania? 

Wracam do tematu 

Solidworks działa poprawnie 

To tylko edytor właściwości, który już nie działa

Oglądaj i zobacz

Panel sterowania\Wszystkie panele sterowania\Odzyskiwanie\Otwórz przywracanie systemu.

http://www.lynkoa.com/actualites/solidworks/alerte-info-probl%C3%A8mes-solidworks-rencontr%C3%A9s-apr%C3%A8s-la-mise-%C3%A0-jour-de-microsoft

Edytor właściwości nie jest powiązany z systemem Windows??? Mam teraz wątpliwość...

Witam

Czy korzystasz z systemu Windows 10 od dłuższego czasu?

Może problem z kompatybilnością?

Zobacz http://www.cadware-education.fr/education/boite-a-outils/trouver-sa-licence/15628-windows-10-et-solidworks

Pozdrowienia

3 polubienia

Zgadzam się z d.rogerem, jeśli rzeczywiście jest to wersja z 2011 roku, nie jest kompatybilna z Windows 10 (ten system operacyjny wtedy nie istniał).

Pierwszą wersją, która jest kompatybilna, jeśli się nie mylę, jest SP5 z 2015 roku, reszta nie gwarantuje stabilności.

3 polubienia

Witam i dziękuję za odpowiedzi 

Pracuję dobrze z wersją SLDW 11 w systemie Windows 10 

Przełączyłem się na okno 10 w listopadzie ubiegłego roku

kiedy zatrzymałem XP i nagrałem 64-bitową płytę DVD SLDW 11

Kreator kart działał do tej pory 

Nie rozumiem 

Szukaj więc najnowszych aktualizacji systemu Windows.

1 polubienie

Spróbuj przełączyć oprogramowanie w tryb zgodności, ponieważ zgodnie z wcześniejszymi założeniami WINDOWS 10 nie istniał, gdy wydano SW 2011

2 polubienia

Witam

Spróbuj także przełączyć PropertyTabBuilder.exe w tryb zgodności, ponieważ można go uruchomić niezależnie od oprogramowania.

Pozdrowienia

Dziękuję wszystkim za Wasze rozwiązania lub propozycje  , zamykam temat, niestety bez rezultatu .

Zamierzam pracować w stary sposób, aby znaleźć stary XP i ponownie załadować moją wersję pod XP, aby skorzystać z edytora, a kiedy skonfiguruję różne pliki formatu kartridża, będę ponownie pracować z systemem Windows

Nie mogę wykaszlać 4 czy 5 000 euro do Solidworks, żeby ich zadowolić

Przykro mi, że nie są na tej samej planecie co rzemieślnicy

Jeszcze raz dziękuję

Larghetto