Cze wszystkim.
Tylko mały post, aby podziękować radnym Visiativ.
Mam kilka pytań dotyczących Solidworks Makers. Chociaż ta firma nie zarządza tym modułem, wszystkie wyjaśnienia otrzymałem dzięki Isabelle C, która nie zawahała się mi pomóc z pomocą jednego ze swoich kolegów inżynierów.
Tak więc jeszcze raz dziękuję im za ich wyjątkową życzliwość.
Mój wynik: mimo, że licencja jest bardzo tania, porzucam swój projekt, aby uzyskać tę licencję Solidworks Makers, ponieważ, OGROMNA wada, projekty stworzone w ramach tego modułu nie mogą być otwierane na zainstalowanej wersji. To wielka szkoda.
Masz to, małe podziękowania nigdy nie zaszkodzą.
Miłego lata dla wszystkich.
Nie jestem pewien, czy to najlepszy sposób, aby jej podziękować
… rzeczywiście, nie brakuje " R "...
??? Wymaga to pewnego wyjaśnienia??? Czy Solidworks Maker nie byłby w stanie otwierać własnych projektów?
Najwyraźniej nie jest możliwe otwarcie pliku utworzonego za pomocą programu Maker na pulpicie solidworks.
Dziękuję Sylk, Maclane...
Słowo się zmieniło... Dzięki wbudowanemu korektorowi do pisania...
Jeśli. Można je otworzyć, ale TYLKO w Solidworks Makers.
Ale nie jest możliwe, jeśli utworzyłeś część w tej wersji, aby otworzyć ją w zainstalowanej wersji.
Stąd moja decyzja o rezygnacji z subskrypcji, mimo że ten moduł jest bardzo wydajny dla dużej części użytkowników, zwłaszcza osób prywatnych, takich jak ja, były tokarz frezarski, który korzysta z Solidworks od około 2012 roku.