Aktywacja/dezaktywacja DRAFTSIGHT 2020

Witam wszystkich.

Pracuję z oprogramowaniem SW 2020 i Draftsight .

Korzystam z rejestracji i dezaktywacji moich licencji, aby móc pracować poza biurem.

Od tego czasu nie mogę już dezaktywować Draftsight na mojej głównej stacji roboczej.

Czy kiedykolwiek spotkałeś się z tym problemem? 

Witam

Od początku 2020 roku draftsigh stał się płatny, więc musisz kupić uszkodzenie licencji.

Aby rozwiązać ten problem, istnieje plik DWG. EDYTOR SW2009, KTÓRY JEST BEZPŁATNY.

Powodzenia.

@+.

AR

1 polubienie

To jak salut portowy

wszystko jest napisane w Twojej wiadomości

Musi być licznik dezaktywacji  i przekroczyłeś wymaganą liczbę

Skontaktuj się ze sprzedawcą

@+

2 polubienia

Witam Panią .

Kupiłem licencje. Widok roboczy

W ogólnych warunkach sprzedaży są napisane, że to jak moja licencja SW. Nie czynią żadnych aluzji do numeru aktywacyjnego.

Z zastrzeżeniem faktycznej usługi subskrypcji Licencjobiorcy i wszystkich obowiązujących opłat, DS udzieli Licencjobiorcy jednej lub więcej licencji na korzystanie z oprogramowania DraftSight Standard, w tym :

• Prawo do korzystania z podstawowych narzędzi, funkcji i funkcji do rysowania;

• Prawo do otrzymywania uaktualnień takich narzędzi, funkcji i funkcjonalności udostępnianych od czasu do czasu w programie DraftSight Standard .

• Prawo do aktywacji programu DraftSight za pomocą procesu aktywacji online dostarczanego wraz z programem DraftSight Standard w okresie obowiązywania licencji.

• prawo do korzystania z programu DraftSight Standard tylko na jednym komputerze w tym samym czasie ; oraz

• Prawo do otrzymania pomocy technicznej (wyłącznie przez e-mail lub online) w przypadku problemów z instalacją i aktywacją.

Prawo do aktywacji draftsight na 1 komputerze, który sam zaznaczyłeś

Skontaktuj się ze sprzedawcą

Musieli zainstalować licznik 

i będą musieli ponownie otworzyć twoje prawa

@+

2 polubienia

Witam wszystkich.

Właśnie wymieniłem e-maile z obsługą (bardzo profesjonalną i responsywną), rzeczywiście jest licznik, wszystko wróciło do normy. Teraz.

Powodzenia.

Florent.