Aktywacja Drafsight

Witajcie ludzie.

Mam mały problem z Draftsight (nic złego. Na dłuższą metę to po prostu prawdziwy wrzód na tyłku)

Nie mogę aktywować oprogramowania. Za każdym razem, gdy zaczynam, prosi mnie o rejestrację. Więc uzupełniam bałagan, podaję swój adres e-mail, lokalizację, co robimy itp itp ... i nigdy nie otrzymuję e-maila weryfikacyjnego.

Więc następnym razem, znowu, muszę wszystko wypełnić od nowa.

Czy ktoś z Was miał kiedyś taki problem? Jak udało Ci się to naprawić?

Z góry dziękuję :)

1 polubienie

Witam

Pobrałem go wczoraj ze strony Dassaut, otrzymałem e-mail aktywacyjny i działa doskonale.

Cdt.

Fred

1 polubienie

A w twoim spamie?

Zrobiłem to raz, a teraz co roku po prostu podaję swój adres e-mail i jest ok.

Nie musisz wpisywać żadnego kodu.

1 polubienie

Nie, nie w spamie ani nic takiego.

Zainstalowałem go już rok temu, poszło bardzo dobrze. Potem zmieniono mi wersję systemu Windows (byebye windows xp), więc musiałem wszystko zainstalować ponownie... i od tego czasu nie byłem w stanie sfinalizować Drafsight

Witam

To samo dotyczy mojej pracy i nie znalazłem rozwiązania. A za rok nie będziesz już mógł korzystać z DraftSight!

Zamierzam zrobić samouczek, aby obejść problem (niemożności użycia), ale nie ma rozwiązania twojego problemu!

Redagować: 

Oto samouczek:

http://www.lynkoa.com/tutos/3d/probleme-d-activation-draftsight

1 polubienie

Moja nadzieja, która rozbija się o rafy twoich złych wiadomości. Jesteś twardy na początku morning@.PL!

1 polubienie

Dodałem link do samouczka.

Z drugiej strony, jeśli nie możesz zamknąć pytania, może ktoś zna rozwiązanie, którego ja nie znam!

Tak, miałem zamiar wyjechać do poniedziałku, kiedy

1 polubienie