Witam
Nabyliśmy 2 licencje Draftsight na wynajem, zainstalowaliśmy licencję, ale nie możemy jej aktywować (patrz komunikat poniżej)
Czy możesz mi pomóc?
Dziękuję
Pozdrowienia
Witam
Nabyliśmy 2 licencje Draftsight na wynajem, zainstalowaliśmy licencję, ale nie możemy jej aktywować (patrz komunikat poniżej)
Czy możesz mi pomóc?
Dziękuję
Pozdrowienia
Witam
Z mojej strony musisz poczekać co najmniej dzień po rozpoczęciu aktywacji.
@+.
AR
Witam
Dziękuję AR
Ale minęło 28 dni od zainstalowania, działa, ale podczas uruchamiania, przy wyborze między " aktywuj później " i " aktywuj teraz "
Jeśli kliknę " Aktywuj później ", Draftsight uruchamia się normalnie
jeśli kliknę " aktywuj teraz ", kolejny komunikat ostrzega mnie, że Draftsight jest niedostępny
W jaki sposób mogę udostępnić draftsight?
Witaj cedric.garrachon,
Przepraszam, spróbuj umieścić to w opcjach, aby zobaczyć.
W przeciwnym razie ze swojej strony nie mam innego rozwiązania, przepraszam.
Informuj mnie na bieżąco @+.
AR
Witam;
@cedric. Garrachon :
Wygląda na to, że używasz wersji, która jest dostępna tylko przez 30 dni (jak długo trwa Twój wynajem?)… Zgodnie z twoim zrzutem ekranu, zostały ci tylko dwa dni. Po upływie tego czasu konieczne będzie zakupienie licencji.
@A_R :
Czy nie mylisz Edrawing i Draftsight?
Pozdrowienia.
Witaj Maclane
Wynajem jest na okres jednego roku
Draftsight może być "dostępny do aktywacji" w ciągu 2 dni
… hummm mało prawdopodobne, kiedy zobaczę twój zrzut ekranu...
Powinno to wyglądać tak:
Zazwyczaj powinieneś być w stanie zdeponować swoje kody aktywacyjne w " Kreatorze aktywacji Draftsight ", lub przechodząc przez menu " Pomoc ", a następnie " Aktywuj Draftsight "...
Zobacz Instrukcję instalacji Draftsight:https://www.draftsight.com/sites/draftsight/files/2021-01/DraftSight_Installation_Activation_Guide.pdf.
Pozdrowienia.
Uh!!! Tak, rzeczywiście, to Draftsight, a nie Edrawing...