Witam
Jestem częścią firmy klienta AXEMBLE.
Chciałbym móc wykorzystać pisanie "Ticket" do ujawnienia problemu z konfiguracją ich narzędzi.
Ale w tym celu muszę aktywować pakiet Privilege. Jak to zrobić?
Z góry dzięki,
Witam
Jestem częścią firmy klienta AXEMBLE.
Chciałbym móc wykorzystać pisanie "Ticket" do ujawnienia problemu z konfiguracją ich narzędzi.
Ale w tym celu muszę aktywować pakiet Privilege. Jak to zrobić?
Z góry dzięki,
Klient Axemble: dobry wybór!!
Najłatwiejsze, najszybsze i najskuteczniejsze:
Telefon na infolinię pod numerem 04 78 87 29 26 (chyba od 13:30)
Witam
Obecnie użytkownik firmy, która jest subskrybentem myCADservices, może zarejestrować innych użytkowników swojej firmy
Po prostu poproś jednego ze swoich współpracowników o dodanie konta
Aby to zrobić, po prostu przejdź do myCADservices/Support/My koledzy
Jeśli nie masz konta Lynkoa przypisanego do swojego adresu e-mail, zostanie utworzone nowe konto z uprawnieniami myCADservices
Jeśli masz już konto Lynkoa przypisane do swojego adresu e-mail, zostanie ono zachowane, a Ty odzyskasz prawa do usług myCADservices
Pozdrowienia
Dziękuję Acombier!
W przypadku problemów z konfiguracją narzędzi mycadtools możemy również pomóc .... Nie wahaj się zadawać pytań.
Poprawny
Na początku piszę tutaj, w najgorszym stworzę dedykowany post.
Mój problem polega na tym, że kiedy wchodzę do inteligentnych właściwości pokoju, nie mogę uruchomić licznika przyrostu referencji autora.
Na komputerach moich kolegów wypełnienie właściwości smart (oznaczenie, odniesienie, data powstania i autor) automatycznie wypełnia parametry pliku części, a tym samym wypełnia tabelkę rysunkową na naszych planach.
Dla mnie oznaczenie, odniesienie, data utworzenia i autor są aktualizowane w bloku, ale na naszych numerach planów liczba musi być zwiększana dla każdego autora i to nie działa.
Nasze numery planów są w tym formacie: date-ref author
Każdy projektant ma swój własny zestaw zakresów liczb, dzięki czemu nie ma dwóch identycznych liczb.
Całą konfigurację zrobiłem identycznie jak koledzy ale u mnie nic nie pomaga. Muszę przejść do właściwości części, a następnie dodać wiersz "Author Ref" i liczbę.
Kiedy wypełniam to ręcznie, aktualizacja działa dobrze na planie. Ale jeśli zapomnę, numer planu wyświetla się w postaci: data-
Mała uwaga: Kiedy przechodzę do smartproperties/settings, a następnie do ref author i wprowadzam modyfikację, a następnie stosuję, pojawia się następujący komunikat.
Odmowa dostępu do ścieżki "C:\Program Files\Axemble\MyCADtools2014\SmartProperties\Templates\pl\pl\SmartProperties_prt.xml".
Oczywiście plik jest obecny i mogę go usunąć, zastąpić go plikiem kolegi ...
Z góry dzięki,