Wyświetlacz EPDM

brakuje pytania ;)
3 polubienia

Uspokaja mnie, myślałem, że mam problem z wyświetlaczem.

3 polubienia

Jeśli chodzi o kwestię wyświetlania, to jest ostatnia kropla, która przelała czarę goryczy :)

6 polubień

@Jose

Nieźle ten jest....

1 polubienie

To jest karta danych EPDM, która nie jest wyświetlana!!!!!!!!!!!

Cze wszystkim

Nie, nie mogłem pisać w polu tekstowym, przepraszam.

Mój problem polega na tym, że wyświetlacz EPDM w oknie eksploratora jest jeszcze w dużym ikonie "format" i chciałbym mieć go w "szczegółowym" wyświetlaczu.

Powiesz mi, że wystarczy kliknąć ikonę zmiany wyświetlacza... ale chciałbym , aby nadal działał dla wszystkich plików EPDM.

Ponieważ po ponownym uruchomieniu eksploratora domyślnie resetuje on wyświetlacz "dużej ikony".

Na komputerze innym niż mój wyświetlacz jest zawsze w trybie "szczegółowym".

Dziękuję za odpowiedzi.

Philippe

Witam

Film, od Ciebie zależy, czy jest on przydatny w przypadku Twojego problemu.

http://www.youtube.com/watch?v=G4RoJm816w4

S.B

Witam

Nie sądzę, żeby to było możliwe...

W systemie Windows karta widoku pozwala to zmienić.

Z drugiej strony pod EPDM, choć korzysta z systemu plików Windows, jest to bardzo specyficzny i przerobiony interfejs.

Już trochę poszperałem, bo tak, wykonywanie tego manewru za każdym razem, gdy uruchamiam komputer, jest bolesne.

1 polubienie

Czy porównałeś "Opcje folderów " na swoich 2 komputerach, a zwłaszcza na karcie "Widok"

Z eksploratora EPDM przejdź do "Organizuj", a następnie "Opcje folderów"

To możliwe...

W eksploratorze wyświetl okno EPDM i wybierz żądany (pełny) widok.

Następnie Narzędzia/Opcje folderów, Widok folderów/zakładka Widok, kliknij przyciski "Zastosuj do folderów".

Proszę bardzo

2 polubienia

W domu jest to możliwe pod Windowsem, a nie pod EPDM ("zastosuj do folderów" jest wyszarzone.

capture.jpg

@jose

Musisz to zrobić, gdy jesteś na pierwszym poziomie EPDM, pliku głównego. W podfolderach przycisk jest rzeczywiście wyszarzony.

1 polubienie

Zwykle, nawet z folderu Windows, powinno to dotyczyć EPDM.

Jeśli w oknach tryb wyświetlania jest już ustawiony na żądany, zmień go dobrowolnie, a następnie umieść z powrotem w razie potrzeby do rozważenia w EPDM.

Ok dzięki za info.

Do zobaczenia wkrótce.

Jeśli Twój problem został rozwiązany, nie zapomnij wspomnieć, która odpowiedź pozwoliła Ci rozwiązać problem i tym samym zamknąć temat.

Dziękuję za rozwiązany problem.

Philippe