W Solidworks 2011 mam problem z wyświetlaniem części, ponieważ są one niewidoczne.
Kiedy otwieram normalną część, funkcje tam są, bryły również, z wyjątkiem tego, że jest niewidoczna i jeśli wybiorę ją w widoku 3D, klikając na nią, pojawia się normalnie. Jeśli usunę zaznaczenie, zniknie.
Czy wiesz, skąd bierze się ten błąd?
Czy jest to spowodowane ustawieniem Solidworks, czy raczej problemem graficznym (jak karta graficzna)?
Spojrzałem na twój link i uzupełniłem informacje. Jedynym problemem jest to, że nie możesz wybrać Solidworks 2011, zaczyna się dopiero w 2012 roku:(
Ale hej, jeśli włożę solidworks 2012, mówi mi, że jest dobry i że działa bardzo dobrze.
Ale zawsze działało do dzisiaj, myślałem może bardziej o aktualizacji karty graficznej lub coś w tym stylu.
Może to być również ustawienie Solidworks, które powoduje błędy, ponieważ właśnie teraz, po dotknięciu ustawień, działało ponownie przez chwilę, ale nie możemy już znaleźć, co to jest.
Czy po prostu zrestartowałeś SolidWorks? Widzisz swój komputer?
Jeśli to nic nie zmieni, ponownie załaduj ustawienia za pomocą narzędzia "Kreator kopiowania ustawień" w Start/Programy/SolidWorks 2011/Narzędzia SolidWorks (zakładając, że wykonałeś kopię zapasową lub wykonałeś kopię zapasową na komputerze kolegi).