Witam wszystkich, czy ktoś wie o tym problemie, wyświetlanie moich miniatur już nie istnieje. Zobacz załącznik
capture_decran_forum.jpg
Witam wszystkich, czy ktoś wie o tym problemie, wyświetlanie moich miniatur już nie istnieje. Zobacz załącznik
Witam
Czy to działa tylko na plikach Solidworks, czy także na obrazach w systemie Windows?
Pozdrowienia
Witam
wszystko polega na tym, aby wiedzieć, czy jesteś w oprogramowaniu, czy w menedżerze plików Windows.
W obu przypadkach masz praktycznie taki sam wybór
Pozdrowienia
Zobacz te 2 linki:
- https://www.logiciel-cao.com/blog/entries/view/slug/miniatures-et-apercus-de-fichiers-solidworks
- https://gupta9665.wordpress.com/2010/12/19/solidworks-thumbnail-images-in-window-explorer/
Są to te same zalecenia, ale napisane inaczej.
Nie, robi to na każdym typie pliku JPEG, PDF i innych dołączonych zrzutów ekranu z wyborem ikon
Witam @itec49
Gdzie jesteś !
W solidworks otwórz ??? lub zapisz pliki???, w Menedżerze plików systemu Windows??? lub w eksploratorze plików zawartym w SW???
W każdym razie widzę albo miniatury (ikony wszystkich rozmiarów), albo obrazy po najechaniu myszką na nazwę pliku w przypadku korzystania z eksploratora plików zawartego w oprogramowaniu.
Pozdrowienia
Aby odpowiedzieć Stefbeno, zobacz Załącznik zrzutu ekranu
Myślę, że będziesz zaskoczony
Menedżer plików systemu Windows ekran 1 sld na ekranie 2
Jeśli otworzysz swoje pokoje i je zapiszesz
Teoretycznie powinieneś mieć widok na pomieszczenie
@+ ;-)
nie, nie mam widoku wizualnego nawet podczas nagrywania
Przesłałem link od stefbeno do mojego działu IT i mówi mi , że problem dotyczy Microsoft i że czekają na poprawkę!!
2 miesiące temu działało bardzo dobrze
amaurynh .... Ty dokładnie
Witam wszystkich i dziękuję za rady, po 2 dniach składania skargi do mojego serwisu informacyjnego okazuje się, że dziś wszystko wróciło do normy. Dziękuję wam wszystkim.
Więź Steffeno też musiała mieć swój skutek.
Więc tam powinno być stefbeno najlepszą odpowiedzią....
Tak Stefbeno dla najlepszej odpowiedzi
(Stefbeno zablokował odblokowanie sytuacji ;-) bez wklejania miniatury Kryterium na ekranie ;-) ;-)
Pozdrowienia