Pomoc w tworzeniu części (arkusza blachy)

Witam

Dopiero zaczynam i zwracam się do charytatywnej duszy, aby pomogła mi z osłoną silnika elektrycznego, więc w dziedzinie blachy byłoby to "U" z wytłoczeniami, posiadam . KROK

Z góry dziękuję

Witam

czy możesz umieścić KROK? Na której wersji Sw jesteś???

1 polubienie

Witam

przede wszystkim dziękuję za responsywność, SW 2016, przy okazji potrzebowałby blachy giętej w kształcie litery "U" z wytłoczeniem 2 cylindrów, blachy o grubości 2 mm w Alu

Ups nie wytłaczania, wiercenie, ponieważ potrzebujesz dostępu, aby się połączyć 

oto plik w PJ 

mige130st-m10010.step

Czy możesz zrobić szkic farbą według swoich potrzeb, ponieważ zaczep silnika można wykonać na kilka sposobów.

1 polubienie

W tym stanie umysłu nie ma zbyt wiele pomysłu, ale tylko to, co jest konieczne, to dostęp do dwóch cylindrów w celu połączenia i obwiedni silnika 

ob_e3f14b_cache-moteur.jpg

Nie ma żadnego kroku, czy wybrałeś właściwy link, aby załączyć swój plik?

A.LeBlanc

Plik STEP w pierwszych postach (szablon silnika) 

Ø po której stronie???

1 polubienie

Po prawej proszę 

624101chp3145c.jpg

Oto okładka i część w montażu, jeśli klikniesz na nią dwukrotnie, możesz modyfikować wymiary, jak chcesz, a aby przesunąć ją w górę, wystarczy kliknąć plan w zespole i możesz dostosować wymiar 20

capot.zip
1 polubienie

dziękuję, patrzę na to 

I w ten sposób, jak zrobić z obliczeniami straty zginania 

Interesuje mnie też samouczek

15175535_10211169892673286_1354154622_n.jpg

Obejrzyj i przekonaj się teraz. Załączyłem plik excel do obliczeń deweloperskich. Obliczyliśmy jego czynniki na podstawie naszego oprzyrządowania, które jest dość  obszerne.

capot_2.zip
1 polubienie

Dziękuję