Witam
Dopiero zaczynam i zwracam się do charytatywnej duszy, aby pomogła mi z osłoną silnika elektrycznego, więc w dziedzinie blachy byłoby to "U" z wytłoczeniami, posiadam . KROK
Z góry dziękuję
Witam
Dopiero zaczynam i zwracam się do charytatywnej duszy, aby pomogła mi z osłoną silnika elektrycznego, więc w dziedzinie blachy byłoby to "U" z wytłoczeniami, posiadam . KROK
Z góry dziękuję
Witam
czy możesz umieścić KROK? Na której wersji Sw jesteś???
Witam
przede wszystkim dziękuję za responsywność, SW 2016, przy okazji potrzebowałby blachy giętej w kształcie litery "U" z wytłoczeniem 2 cylindrów, blachy o grubości 2 mm w Alu
Ups nie wytłaczania, wiercenie, ponieważ potrzebujesz dostępu, aby się połączyć
oto plik w PJ
Czy możesz zrobić szkic farbą według swoich potrzeb, ponieważ zaczep silnika można wykonać na kilka sposobów.
W tym stanie umysłu nie ma zbyt wiele pomysłu, ale tylko to, co jest konieczne, to dostęp do dwóch cylindrów w celu połączenia i obwiedni silnika
Nie ma żadnego kroku, czy wybrałeś właściwy link, aby załączyć swój plik?
Ø po której stronie???
Oto okładka i część w montażu, jeśli klikniesz na nią dwukrotnie, możesz modyfikować wymiary, jak chcesz, a aby przesunąć ją w górę, wystarczy kliknąć plan w zespole i możesz dostosować wymiar 20
dziękuję, patrzę na to
I w ten sposób, jak zrobić z obliczeniami straty zginania
Interesuje mnie też samouczek
Obejrzyj i przekonaj się teraz. Załączyłem plik excel do obliczeń deweloperskich. Obliczyliśmy jego czynniki na podstawie naszego oprzyrządowania, które jest dość obszerne.
Dziękuję