Pomoc w tworzeniu terminala kolejkowego dla 10-calowego ekranu i drukarki termicznej oraz falownika

Jest coraz gorzej???????????????

@+

6 polubień

WITAM

Przydałaby się odrobina grzeczności. Nie jesteśmy oprogramowaniem ani programami, które uruchamiają się na najmniejsze żądanie! Jesteśmy anonimowymi, wolontariuszami, którzy oferują swoją pomoc, próbując rozwiązać problemy....

5 polubień

Jest nieco zwięzły jako zestaw specyfikacji...
W przeciwnym razie jest to 50 €/godzinę w gotówce

5 polubień

Witam

Od czasu do czasu przydałoby się trochę uprzejmego powitania...

Następnie co najmniej: podmiot - czasownik - dopełnienie...

Potem szybki, ale precyzyjny opis potrzeby...

W przeciwnym razie rzeczywiście jest to 50 € za godzinę przy minimalnym pakiecie 20 godzin i płatne z góry...

Pozdrowienia

3 polubienia

WITAM

Tutaj: jest jeden, który został spoliczkowany przez najlepszych współpracowników i znowu wszyscy najlepsi współpracownicy, którzy nie widzieli posta.

DZIĘKUJĘ

POZDROWIENIA

PS: Przepraszam , ale nie znajdziecie w załączeniu szczegółowej specyfikacji, ponieważ nie mogę jej umieścić w tytule postu :-)

4 polubienia

Witam 

Dziękuję za odpowiedź, przepraszam za tę niekompletną wiadomość Miałem problem z tabletem lub połączeniem, napisałem tę prośbę wraz ze wszystkimi wyrazami szacunku i uznania wobec Ciebie, ale opis  nie został opublikowany. I dla mojego poczęcia c dobrze. A jeśli kiedykolwiek ktoś z Was będzie potrzebował pomocy w miękkiej części kolejki, jestem tutaj. Dziękuję

Pozdrowienia

images.jpg
1 polubienie

Witam

Mam wrażenie, że w ogóle nie jesteś na właściwym forum.

Do wszystkiego, co jest SOFT, musisz określić, w jakim języku chcesz programować lub interfejs i udać się na forum zajmujące się tym językiem. na przykład (C, C++, Perl, Python, Java, JavaScript, PHP, SQL, HTML, XML...) na https://forums.futura-sciences.com/futura-techno-forums-de-linformatique-technologies/

Bądź ostrożny , ponieważ tam są świetnymi profesjonalistami, więc bądź precyzyjny w swoich prośbach (w przeciwnym razie będzie toczał)

Pozdrowienia

PS: @tous Jeśli dobrze zrozumiałem tłumaczenie gogole na francuski  z pewnymi niejasnościami, które zmieniają sens tego, co rozumieć ;-)  ;-) ;-) ;-) W szczególności, czy wnioskodawca chce uzyskać pomoc w zakresie oprogramowania, czy wręcz przeciwnie, oferuje nam swoją pomoc w zakresie oprogramowania. W tym drugim przypadku, czego oczekuje od naszego forum, jeśli OGRANICZYMY się do tego. Zostaję w kolejce na czekanie ;-)

1 polubienie