Jest coraz gorzej???????????????
@+
Jest coraz gorzej???????????????
@+
WITAM
Przydałaby się odrobina grzeczności. Nie jesteśmy oprogramowaniem ani programami, które uruchamiają się na najmniejsze żądanie! Jesteśmy anonimowymi, wolontariuszami, którzy oferują swoją pomoc, próbując rozwiązać problemy....
Jest nieco zwięzły jako zestaw specyfikacji...
W przeciwnym razie jest to 50 €/godzinę w gotówce
Witam
Od czasu do czasu przydałoby się trochę uprzejmego powitania...
Następnie co najmniej: podmiot - czasownik - dopełnienie...
Potem szybki, ale precyzyjny opis potrzeby...
W przeciwnym razie rzeczywiście jest to 50 € za godzinę przy minimalnym pakiecie 20 godzin i płatne z góry...
Pozdrowienia
WITAM
Tutaj: jest jeden, który został spoliczkowany przez najlepszych współpracowników i znowu wszyscy najlepsi współpracownicy, którzy nie widzieli posta.
DZIĘKUJĘ
POZDROWIENIA
PS: Przepraszam , ale nie znajdziecie w załączeniu szczegółowej specyfikacji, ponieważ nie mogę jej umieścić w tytule postu :-)
Witam
Dziękuję za odpowiedź, przepraszam za tę niekompletną wiadomość Miałem problem z tabletem lub połączeniem, napisałem tę prośbę wraz ze wszystkimi wyrazami szacunku i uznania wobec Ciebie, ale opis nie został opublikowany. I dla mojego poczęcia c dobrze. A jeśli kiedykolwiek ktoś z Was będzie potrzebował pomocy w miękkiej części kolejki, jestem tutaj. Dziękuję
Pozdrowienia
Witam
Mam wrażenie, że w ogóle nie jesteś na właściwym forum.
Do wszystkiego, co jest SOFT, musisz określić, w jakim języku chcesz programować lub interfejs i udać się na forum zajmujące się tym językiem. na przykład (C, C++, Perl, Python, Java, JavaScript, PHP, SQL, HTML, XML...) na https://forums.futura-sciences.com/futura-techno-forums-de-linformatique-technologies/
Bądź ostrożny , ponieważ tam są świetnymi profesjonalistami, więc bądź precyzyjny w swoich prośbach (w przeciwnym razie będzie toczał)
Pozdrowienia
PS: @tous Jeśli dobrze zrozumiałem tłumaczenie gogole na francuski z pewnymi niejasnościami, które zmieniają sens tego, co rozumieć ;-) ;-) ;-) ;-) W szczególności, czy wnioskodawca chce uzyskać pomoc w zakresie oprogramowania, czy wręcz przeciwnie, oferuje nam swoją pomoc w zakresie oprogramowania. W tym drugim przypadku, czego oczekuje od naszego forum, jeśli OGRANICZYMY się do tego. Zostaję w kolejce na czekanie ;-)