Ulepszenie w najnowszej wersji Lynkoa (czy widziałeś to)

Witaj @toutes @tous, @Coralie,  @ zespół programistów     , w choum

Zauważyłem ciekawą poprawę w najnowszej wersji Lynkoa do wstawiania obrazów.

W starej wersji trzeba było wybrać rozmiar obrazu z mini tabelki przed wstawieniem go z tekstem.

W nowej wersji wstawiasz swój obraz, nie martwiąc się o rozmiar, a następnie możesz wybrać uchwyty w rogach obrazów i pociągnąć, aby dostosować rozmiar do swoich upodobań.
Dzięki temu można sprawdzić, czy obraz pozostaje czytelny, czy nie, i dostosować się do momentu kompromisu między czytelnością a rozmiarem.

Pozdrowienia

PS: Mam nadzieję, że nikt nie powie, że to istnieje od 5 lat  !!!

5 polubień

Witam

Nie wiem jak z wstawianiem obrazu, ale odkryłem nową osobliwość,

Ostatni temat na forum zmienia się w zależności od języka (który czasami zmienia się sam). Co może wyjaśniać, dlaczego niektórzy ludzie mają problemy z uzyskaniem odpowiedzi :-( .

anglais.jpg
francais.jpg
2 polubienia

@Pierre S   https://www.lynkoa.com/membres/pierre-s

Gratulacje Pierre!  osiągnąłeś 5 poziom trudności w tym angielskim   wariancie (musiałeś go znaleźć!)

Pozdrowienia

3 polubienia

Ze swojej strony często wstawiałem obrazy hostowane z imgur i nie jest to już możliwe, więc wolałem poprzednią wersję!

Moje oprogramowanie do zrzutów ekranu zapisuje zrzut ekranu bezpośrednio na imgur i miałem tylko link do wstawienia bez szukania lokalizacji na moim dysku twardym, co uważam za bardzo wygodne, ale już nie jest możliwe, tylko możliwość wstawienia obrazu z dysku twardego jest teraz możliwa.

Z drugiej strony możliwość powiększenia obrazu za pomocą uchwytów jest rzeczywiście interesująca.

2 polubienia

Witaj @tous, 

Dziękuję za tę uwagę@Zozo_mp cieszę się, że podoba Ci się ta poprawa! 

Jeśli chodzi o inne punkty (wstawianie obrazu + wybór języka), przekazałem go naszym zespołom technicznym. Wstawianie obrazu można edytować; Języki angielski i niemiecki są nowe i można je jeszcze ulepszyć... Czasami spotykam się też z tym problemem, który już zgłosiłem ! 

Coralie   

5 polubień

Witaj Coralie,

Tu załączam błąd, który mam, gdy chcę otworzyć pliki załączone do pytań.

Pozdrowienia.

Ar.

2021-07-13_073532.jpg
1 polubienie

Witaj A.R, 

Błąd został uwzględniony, dzięki za informację! 

Miłego dnia, Coralie 

2 polubienia