Chciałem anulować polecenie "przywróć", które zrobiłem w "opcja, lokalizacja pliku, tło", ale nie wiem, jak to zrobić.
Dziękuję za odpowiedzi.
Chciałem anulować polecenie "przywróć", które zrobiłem w "opcja, lokalizacja pliku, tło", ale nie wiem, jak to zrobić.
Dziękuję za odpowiedzi.
Nie masz pliku REG swojej konfiguracji???
O ile mi wiadomo, przywrócenie nie jest możliwe, chyba że masz plik REG, aby przywrócić swoje opcje.
Zgadzam się z @Happydad, powinieneś był wykonać kopię zapasową, eksport rejestru lub kreatora, aby skopiować ustawienia
Renowacja powinna zostać przywrócona w rzeczywistości ... Programiści będą rwać sobie włosy z głowy takimi przypadkami!
Zgadzam się z moimi kolegami z drużyny powyżej, powinieneś był zrobić kopię zapasową swojej konfiguracji (nie mam nic przeciwko, o ile nie popełniłeś błędu, nie widzisz w tym sensu xd)
Witam
Jednym z rozwiązań, które może działać na własne ryzyko, jest zamknięcie SolidWorks z poziomu menedżera zadań. Zazwyczaj, gdy SolidWorks ulega awarii, konfiguracje, które zmieniają się podczas sesji, nie są brane pod uwagę.
Dziękuję za odpowiedzi. Nie mam pliku REG. Rozwiązałem problem, odtwarzając moje opcje
Ok, pamiętaj, aby zrobić kopię zapasową na wypadek, gdyby to się powtórzyło