Witam, przede wszystkim dziękuję za uwagę.
Mam mały problem wizualny z miniaturkami nomenklatury eksportowanymi w formacie Excel, zrobiłem multum testów (łączenie stanów wyglądu ze stanami wyświetlania, konsolidacja wyglądów i wiele innych...) ale nic lub zrobione, mam wrażenie, że jest parametr, który jest definiowany losowo.
Oto problem, zawsze mam co najmniej jeden element, który nie wyświetla się w wyglądzie, który mu nadałem, pozostaje w kolorze białym lub jest wyświetlany tak, jakby został wybrany podczas przechwytywania (podświetlony na niebiesko).
To, co udało mi się wywnioskować z moich testów i co siłą rzeczy wydaje się logiczne, to to, że trzeba starać się zarządzać wyglądami i różnymi stanami z poziomu montażu odpowiadającego potrzebie wyświetlenia figurek (komponent 1 poziomu).
Po prostu tworząc dodatkowy stan wyświetlania na odpowiednim poziomie i bez zmiany czegokolwiek innego, rozwiązało to problem w sposób tymczasowy, ale gdy trzeba było zaktualizować tę nomenklaturę, problem pojawił się ponownie, a kartridża odtwarzająca stan plakatu już nie działa...
Czy ktoś już rozwiązał ten problem, czy ma możliwe rozwiązanie?
Z góry dziękuję, miłego dnia
Alex