Automatyczna archiwizacja w ramach EPDM

Witam

Czy można stworzyć rutynę, makra...  aby automatycznie archiwizować dane lokalne  w EPDM, na przykład każdego wieczoru?

Utworzyłem wyszukiwanie ulubionych w ramach EPDm, wybieram wszystkie pliki, których to dotyczy i archiwizuję.

Czy jest coś szybszego?

Pozdrowienia

Witam

Zawsze istnieją sposoby na utworzenie makra, ale poza tym rozwiązanie do wyszukiwania i archiwizowania zbiorczego jest najłatwiejsze, jak mi się wydaje.

@+

1 polubienie

Witam

Osobiście umieściłem się pod katalogiem głównym sejfu, kliknij lewym przyciskiem myszy, aby wybrać wszystkie foldery, kliknij prawym przyciskiem myszy, aby wszystko zarchiwizować.

Szybszy i bardziej niezawodny niż makro.

Dobranoc

Witam

W myPDMtools znajduje się narzędzie, które pozwala archiwizować, opróżniać lokalną pamięć podręczną, automatycznie pobierać najnowsze wersje zgodnie z nazwami wybranych stacji roboczych i folderów.

Można go wyzwolić za pomocą programu obsługi zdarzeń systemu Windows, dzięki czemu można go uruchamiać za każdym razem, gdy wylogujesz się z systemu Windows.

http://www.lynkoa.com/store/mycadfr/mypdmtools/presentations-pdm-tools.html

Klasa A+

Dobry wieczór

Jakiego oprogramowania  używasz w pakiecie mypdmtools do archiwizowania, czyszczenia lokalnej pamięci podręcznej, automatycznego pobierania najnowszych wersji ?

Dziękuję.

Użyłem narzędzia do odświeżania pamięci podręcznej z mycadtools

dziękuję za pomoc

Kto może mi powiedzieć, jak skonfigurować CacheRefreh, aby robił to automatycznie.

Dziękuję