Kilkakrotnie zauważyłem, że po opublikowaniu odpowiedzi na forum, a po około dwudziestu lub trzydziestu minutach odpowiedzi pojawiają się przed moimi (problem polega na tym, że czasami wydaje mi się, że kopiuję lub przeformułowuję pomysły innych osób, jest to żenujące).
Czy istnieje sposób, aby tego uniknąć, na przykład poprzez zmianę strefy czasowej?
To "problem", który ja też mam. Osobiście otwieram interesujące mnie pytania w różnych zakładkach, więc podczas gdy ja piszę swoją odpowiedź, inny również pisze swoje. Z wyjątkiem tego, że w przeciwieństwie do prawdziwego forum, nie jesteśmy ostrzegani, że odpowiedź została dodana podczas walidacji naszego.
Czasami też otwieram pytanie o zablokowanie przez kolegę na kilka minut, a następnie odpowiadam na nie, a odpowiedź jest wyświetlana zgodnie z tym, kiedy otworzyłeś swoje okno^tre, a nie kiedy je opublikowałeś, więc możesz odpowiedzieć za kimś i przejść przed nim, co jest dość zaskakujące.
Dla mnie czas publikacji odpowiedzi to czas, w którym zacząłeś odpowiadać, a nie czas, w którym ją publikujesz i od tego momentu zaczyna się problem.
Zdarzyło mi się, że zacząłem odpowiadać na pytanie, przerywano mi na godzinę, a potem naciskałem opublikowany, a ja przechodzę przed odpowiedzią, nie robiąc tego celowo, ponieważ na moim oknie nie mam odpowiedzi, która została w międzyczasie wywieszona.
Tak więc najstarsza odpowiedź niekoniecznie musi być pierwszą odpowiedzią, która zostanie opublikowana, ale pierwszą, którą należy rozpocząć, co niekoniecznie jest logiczne.