@ Flegendre. Gdyby tak było, myślę, że wystarczyłoby to dla obu typów wizualizacji. Ale tutaj mam problem tylko z "cieniowanym obrazem" i "zatrzymuje się w trybie cieniowanego obrazu", gdy tylko umieszczę kolor w skrócie.
@benoit. LF. Rozwiązany lub rozjaśniony nic nie zmienia (to pierwsza rzecz, o której pomyślałem). I nie, nic w elastyczności. Poszedłem nawet sprawdzić ograniczenia, nie ma nadmiernych ograniczeń i złych ograniczeń (które na nic nie wskazują itp.)
@Coyotte. Wygląda na to, że Ctrl+Q nie działa
@gt22. Karta graficzna ok dla mojego solidworks
@Bart. Prawdopodobnie... ale naprawdę nie widzę, przy czym majstrować, żeby to zmienić :s
Nie dla przejrzystości. Wszystko jest dobrze widoczne
Z drugiej strony zdałem sobie sprawę z czegoś zaskakującego. Po najechaniu myszką na widok funkcje panelu pojawiają się w swoim teoretycznym miejscu, podczas gdy wizualnie nie.
@Gt22: Myślałem o tym... Niestety niczego to nie zmienia. Niezależnie od tego, czy jest to nowy rysunek/nowy format arkusza itp., Problem zawsze pozostaje
@Benoit.LF: Czasami mogę mieć go podstępnego lub całkowicie zamkniętego. Brak widocznych różnic (załączyłem zrzut ekranu, aby otworzyć większy, jeśli chcesz)
Powinieneś był poczekać na odpowiedź z infolinii i postawić się w lepszej odpowiedzi z wyjaśnieniem. W ten sposób byłby bardziej widoczny dla tych, którzy szukają tego samego problemu!
No cóż, zdobyłem 40 punktów, ale nie to jest celem forum :)
Arf tak ... Nie rozumiem zasady jego argumentów. A ponieważ strona mi przeszkadza, żebym zagłosował na lepszą odpowiedź. Cóż, to będzie szczęśliwa ^^.
Krótko mówiąc, więc jeśli chodzi o infolinię, o dziwo, nie rozumieją, skąd ona pochodzi. Oprócz tego, że powiedział mi, że to błąd i że powinienem zaktualizować do najnowszej wersji. Nie mam jednak wrażenia, że w intencjach mojego managera jest płacenie za problem z wyświetlaniem :S
Więc ponownie zainicjowali moje ustawienia, tracąc wszystkie moje konfiguracje. I rzeczywiście, wydaje się, że jest coraz lepiej.... Do następnego razu!
Nie jesteśmy więc dużo dalej w kwestii tego, dlaczego i jak