Mam zespół złożony z kilku innych zespołów i do tej pory wszystko było w porządku, ale przez 10 minut miałem mały zespół, który pozostaje obecny w drzewie, ale nie jest już widoczny na ekranie...
Kiedy otwieram ten mały zestaw niezależnie, tak samo: nic na ekranie. Z drugiej strony, jeśli otworzę część tego małego zespołu: jest ona widoczna.
W piżamie sitodruk, na którym widać strukturę drzewa z obecnością podzespołu SPC-110A-CU500, ale którego nie widać na zdjęciu (ten mały zespół powinien znajdować się nad otworem)...
.PL, próbowałem ponownie uruchomić oprogramowanie bez powodzenia, właśnie próbowałem na innym komputerze, tak samo... Mogę całkowicie wyłączyć komputer, aby zobaczyć...
A może nie próbowałeś usunąć swojego zespołu (nie wiem jak ja, aby zastąpić go gdzie indziej lub cokolwiek), ale ponieważ kilka wersji oprogramowania usuwa wybraną część, a nie zespół, może lead...
Zresztą to usunięcie nie musiało się tak stać jakimś cudem.
Czy zespół lub znajdujące się w nim części nie korzystałyby z funkcji "SpeedPack", ponieważ w tym przypadku części, twarze... pojawiają się tylko wtedy, gdy zezwoliłeś na ich wybranie, a tym samym na ich wyświetlenie. Jeśli najedziesz myszką na część graficzną, czy pojawią się jakieś elementy?
Zazwyczaj wygląda to jak niezamierzone usunięcie części z tego podzespołu ze złożenia głównego.
Ponieważ nagrywanie tego podzbioru nie zostało wykonane na żywo, ale przez wyższy zespół, podgląd nie został zaktualizowany. To wyjaśniałoby, dlaczego części są widoczne przez ułamek sekundy podczas otwierania tego podzbioru, czyli czasu potrzebnego na odświeżenie widoku.
Jeśli masz dostęp do pakietu MyCADTools, możesz uruchomić VersionHistory, który pokaże Ci ostatnie operacje na danym pliku podzbioru.