Zszywanie nie znajduje się w środku kostki wizualizacji

Witam
Mam problem z wybraniem widoku ISO lub widoku z przodu, mój zespół nie jest umieszczony na środku. W załączeniu znajduje się obrazek.

Czy masz rozwiązanie?

1 polubienie

Witaj cbaroul,
Czy w tym zespole znajduje się szkic, wymiar lub zobacz część, która nie jest złożona?
Może to powodować niedogodności dla wszystkiego, na przykład z wymiarem narożnika, w części, która składa się na zespół. Zobacz ukryty pokój, który musisz zobaczyć.
Czy można uzyskać więcej szczegółów na temat tego montażu?
Dziękuję!!!
@+.
AR.

Nie, wszystkie części są ograniczone, jednak mam ten sam problem z bardzo prostą częścią, która jest w zespole.

Na pierwszy rzut oka twój punkt początkowy nie znajduje się na środku twojego pokoju. Może jakiś związek z problemem?
W przypadku zespołów to samo sprawdza początek twojej części ze środkiem twojego sześcianu.

2 polubienia

lub punkt szkicu, który zabłądził.
Przy globalnym powiększeniu tego nie widać.
Naciśnij Ctrl-A, aby zaznaczyć wszystko, jeśli istnieje jednostka "na zachodzie", pojawi się

4 polubienia

Nie jest to związane z pochodzeniem, starałem się umieścić to w środku tego samego wyniku.
Rzeczywiście, myślę, że jest to błędny punkt szkicu. Nie można go znaleźć, więc usunąłem i przerobiłem mój szkic, który działa.

Dziękuję za pomoc