Czarodziej Przekujący – Reset

Witam wszystkich,
Mam problem z moim czarodziejem do przebijania, który już się nie uruchamia, gdy kliknę ikonę. Przejrzałem fora i zauważyłem, że jest dużo błędów w aktualizacjach między wersjami, ale nie mam okna z błędem, tylko funkcję, która się nie uruchamia.
Nie wiem, czy da się ponownie uruchomić instalację tylko tej części.
Zauważyłem, że narzędzie też UpdateBrowserDatabase.exe nie uruchomiło...

Chciałbym zaznaczyć, że nie posiadam licencji Toolbox, pracuję w ramach Solidworks Design 2026 by the 3DExperience.
Zauważyłem też, że nic się nie pojawiało po uruchomieniu konfiguracji Drill Wizard.

Możesz mi pomóc rozwiązać problem z problemem z kamieniem masowym?

Cześć;

Myślę, że powinieneś spróbować naprawić instalację Solidworks (po zapisaniu ustawień *.sldreg) i poprosić o ponowną instalację Toolboxa, zwracając uwagę na wybrane miejsce.

ale zanim to zrobimy, spójrz na propozycje Goengineer:

3 polubienia

@Cédric_DENIS nie ma licencji ToolBox i działa z 3DEX?
Jak działa czarodziej bez Toolboxa...??

@Maclane
Dziękuję za odpowiedź. Jeśli chodzi o pierwszy link, nie mam menedżera instalacji, mam wrażenie, że wszystko przechodzi przez 3D Experience, co jest dość irytujące. Do drugiego linku też nie mogę przejść :roll_eyes:

@Le_Bidule Rozumiałem, że licencja + pozwala używać inteligentnych przytaczaczy, ale że wierciciel jest dostępny w standardowej wersji (zwłaszcza do wykonywania frezowanych otworów, co mnie interesuje w moim przypadku).
Z drugiej strony, wersja 3DExperience bez Toolboxa potwierdza, że jest to możliwe. Nie było to problemem dla osoby, która mi sprzedała licencję.

Z licencją Standard @Le_Bidule, nawet bez doświadczenia 3D, jest tak samo na SW, licencji STD, dostępie do skrzynki narzędziowej do pomocy wierceniowej, ale nie do śrub, łożysk...

2 polubienia

Bonjour;
J'ai trouvé ceci aussi:

Cela nie donne pas envie de basculer sur la 3Dexperience tout cela...

1 polubienie