Witam
Pracuję nad montażem i przeszedłem przez funkcję "asystenta wiercenia", po zakończeniu wiercenia "gwintowanego", jeśli otworzę samą część, nie mam wiercenia.
Jak to zrobić?
Dziękuję
Witam
Pracuję nad montażem i przeszedłem przez funkcję "asystenta wiercenia", po zakończeniu wiercenia "gwintowanego", jeśli otworzę samą część, nie mam wiercenia.
Jak to zrobić?
Dziękuję
Witam
Musisz przejść do drzewa części: Adnotacja =>Szczegóły=>Reprezentacja cieniowanych wątków
i Pokaż adnotacje muszą być zaznaczone w Adnotacja
Dimitri
Witam
Zajrzyj do utworzonej przez Ciebie funkcji w zespole jest opcja udostępnienia elementu, zaznacz pole i tam powinno działać; Otwór będzie w kawałku, a następnie możesz włożyć do niego kran.
Witam
Jeśli ta funkcja jest używana w zespole, należy ona do drzewa tworzenia zespołu. Jeśli chcesz, aby ten gwint pojawił się na części, musisz otworzyć część lub edytować ją w zespole przed wykonaniem tego wiercenia.
Pozdrowienia
Witaj dimitri, próbowałem, ale to nie działa
witaj D.roger, dokładnie ta funkcja asystenta wiercenia pojawia się tylko w złożeniu, jeśli edytuję część, funkcja się nie pojawia
Być może nie zrozumiałem twojego problemu, nie widzisz gwintu lub w ogóle nie widzisz?
Dlatego musisz edytować funkcję, jak powiedziałem wcześniej, i udostępniać lub propagować funkcję do części...
z asystentem wiercenia i gwintowania
nie zobaczysz stukania w 3D, ponieważ zostało ono utworzone w wyniku rewolucji
ale będziesz mieć wszystkie instrukcje na swoim 3D i rysunku
a także linki do skrzynki narzędziowej do wkładania, podkładek itp.
Jeśli chcesz prawdziwego wizualnie fizycznego stukania.......... musisz to zrobić
@+
Jeśli dobrze zrozumiałem twój problem, rozwiązanie ac cobra 427 jest właściwym rozwiązaniem