Z ciężkim sercem ogłaszam, że pod koniec tego tygodnia po 6 latach spędzonych w Visiativ wyruszam na nowe przygody.
Chciałem podziękować wszystkim za te piękne lata spędzone przy Lynkoa, a potem przy myCAD od Visiativ: tyle ewolucji, ulepszeń, ale przede wszystkim emocji!
Odkryłem ciepłą, wspierającą, słoneczną społeczność genialnych, ciekawych użytkowników, którzy zawsze są gotowi pomagać innym. Dzieliłeś się ze mną swoją pasją każdego dnia, a nie będąc inżynierem, dziś czuję, że jestem częścią twojego niesamowitego uniwersum, więc TYSIĄC DZIĘKUJĘ
Uwielbiałem wymieniać się z tobą, spotykać niektórych z nich, szukać dla ciebie rozwiązań, tworzyć wyzwania... myCAD to duża rodzina, która codziennie się rozwija i nieustannie błyszczy.
Mam nadzieję, że uczyniłem animację tej społeczności pozytywną dla waszego codziennego życia i pomogłem wam uzyskać odpowiedzi na pytania (zawsze z uśmiechem i dobrym humorem
).
Przekazuję to nowemu człowiekowi, który mnie zastąpi, i nie mam wątpliwości, że go dasz!
Byłbym zachwycony, gdybym otrzymał od Ciebie wiadomość przez LinkedIn lub e-mail, ale znając siebie, nie mogłem się powstrzymać, by nie zajrzeć na wiadomości od tej społeczności, którą tak bardzo kocham... ![]()
Dbajcie o siebie i nadal podtrzymujcie tę piękną społeczność z pasją ![]()
Julia
coraliestcyr@gmail.com