Do widzenia, ale przede wszystkim tysiąc podziękowań dla was wszystkich!

Z ciężkim sercem ogłaszam, że pod koniec tego tygodnia po 6 latach spędzonych w Visiativ wyruszam na nowe przygody.

Chciałem podziękować wszystkim za te piękne lata spędzone przy Lynkoa, a potem przy myCAD od Visiativ: tyle ewolucji, ulepszeń, ale przede wszystkim emocji!

Odkryłem ciepłą, wspierającą, słoneczną społeczność genialnych, ciekawych użytkowników, którzy zawsze są gotowi pomagać innym. Dzieliłeś się ze mną swoją pasją każdego dnia, a nie będąc inżynierem, dziś czuję, że jestem częścią twojego niesamowitego uniwersum, więc TYSIĄC DZIĘKUJĘ

Uwielbiałem wymieniać się z tobą, spotykać niektórych z nich, szukać dla ciebie rozwiązań, tworzyć wyzwania... myCAD to duża rodzina, która codziennie się rozwija i nieustannie błyszczy.

Mam nadzieję, że uczyniłem animację tej społeczności pozytywną dla waszego codziennego życia i pomogłem wam uzyskać odpowiedzi na pytania (zawsze z uśmiechem i dobrym humorem :wink: ).

Przekazuję to nowemu człowiekowi, który mnie zastąpi, i nie mam wątpliwości, że go dasz!

Byłbym zachwycony, gdybym otrzymał od Ciebie wiadomość przez LinkedIn lub e-mail, ale znając siebie, nie mogłem się powstrzymać, by nie zajrzeć na wiadomości od tej społeczności, którą tak bardzo kocham... :eyes:

Dbajcie o siebie i nadal podtrzymujcie tę piękną społeczność z pasją :sparkling_heart:

Julia
coraliestcyr@gmail.com

11 polubień

Cześć Coralie,

I życzę ci wielu dobrych rzeczy w przyszłości, udane podróże na nowe horyzonty...
Jeszcze raz dziękujemy za opinie dotyczące naszych próśb, czekamy na to.
@+.
AR

2 polubienia

Powodzenia :sunglasses:

3 polubienia

Cześć,
Dziękuję Coralie za udział w tym forum. Powodzenia i powodzenia w twoim nowym " życiu ".

2 polubienia

Co za wiadomość!

Co na to powiedzieć... no cóż...
Dziękuję za wkład, entuzjazm i dobry humor, które przyczyniły się do przyjaznej atmosfery tego Forum oraz różnych wydarzeń Mycad.
Drzwi forum zawsze będą dla ciebie szeroko otwarte, jeśli nie jesteś zbyt zajęty tą nową przygodą, która się zaczyna.
Życzę Ci powodzenia w dalszej karierze.

3 polubienia

No to powodzenia!

Szkoda, że mając rok, byłeś już wystarczająco duży, by " rozumować ". :slight_smile:
Życzę ci wielkiego spełnienia w przyszłej pracy

3 polubienia

Dziękuję, Coralie.

Życzę ci wszystkiego najlepszego w nowych przygodach.
Nie możemy się doczekać, by znów się z Tobą spotkać, na tym forum lub gdzie indziej!

2 polubienia

Cześć Coralie,

Miło było wymieniać się z Wami na forum i w realnym życiu podczas czasów MyCAD.
Myślę, że będziemy to powtarzać wiele razy, ale życzę ci dobrej zabawy w nowym życiu zawodowym.

Wracaj, by "zobaczyć nas" od czasu do czasu :wink:

2 polubienia

Cześć Coralie,

Życzę powodzenia i powodzenia w nowej pracy, dziękuję za prowadzenie forum przez te lata.

2 polubienia

Jedna strona się przewraca, a druga się otwiera.
Dziękujemy za te lata spędzone z nami i powodzenia.

Edycja: Po tym, jak wielu menedżerów społeczności odeszło, czy możemy uważać się za starych? :rofl: :rofl: :rofl:

5 polubień

To jak z pokemonami, trzeba złapać wszystkie!

2 polubienia