Żegnaj (pociągnij nosem)

Dziękuję @Zozo_mp za tę piękną wiadomość.
Społeczność myCAD miała szczęście otrzymać tak wiele porad, a Twoje świadectwo inspiruje nas do pisania przyszłości.
Od całego zespołu technicznego odpowiedzialnego za platformę:
Miłej kontynuacji!

5 polubień

Wielkie podziękowania dla Ciebie @Zozo_mp za wszystkie rady i istotne uwagi na temat oprogramowania, których nie wymienię, ale także za całą Twoją wiedzę, którą szeroko się z nami podzieliłeś.
Żegnaj, a przede wszystkim ciesz się tą nową przygodą.

6 polubień

Dziękuję @Zozo_mp za wszystko, co wniosłeś do tej społeczności, ciesz się swoim nowym życiem :slight_smile: :heart_hands:

6 polubień

Filar forum, który odchodzi!
Chylę czoła przed tobą za wszystko, co tu zrobiłeś!
Teraz nadszedł czas, aby zrobić sobie przerwę i cieszyć się.
Ale coś mi mówi, że za jakiś czas wrócisz, żeby tu zajrzeć, czy to z braku, czy z ciekawości, chęć przekazania swojej wiedzy zawsze tam będzie.
Więc zamiast smutnego i definitywnego pożegnania, mówię, do zobaczenia wkrótce!

5 polubień

Witam i dziękuję @Zozo_mp za cały czas poświęcony społeczności, dzielenie się wiedzą, miłość do wiedzy, kalambury i inne kalambury.
W wielu tematach, Pański szczegółowy i uzasadniony wkład pozwolił mi (i wielu innym bez wątpienia) na lepsze zrozumienie wielu zastosowań, czasami odległych od dziedziny, w której się rozwijamy.
Życzę Ci wspaniałej emerytury, nie mogę się doczekać, aby przeczytać Cię ponownie,

Od jednego Piotra do drugiego,
Powitanie

4 polubienia

Dziękuję @Zozo_mp za te wszystkie lata mądrości CADian! Mam nadzieję, że ta nowa przygoda będzie równie wzbogacająca, jak wszystkie Twoje udziały na tym forum :clap:

4 polubienia

Szczęśliwej emerytury!
I wielkie podziękowania za czas, który poświęciliście na odpowiadanie na wszystkie te pytania, nawet te najbardziej naciągane :rofl:
Nie raz wyciągnąłeś mnie z kłopotów, więc jestem za to wdzięczny.

Do zobaczenia wkrótce

5 polubień

Witam @Zozo_mp

Dziękuję za Wasz wkład w wiedzę nas wszystkich, była ona tak bogata.
Oto nowe życie, które nadchodzi, powiedziałbym tylko jedno słowo "Ciesz się!!"
Postaramy się jakoś poradzić, ale bez Was to nie byłoby to samo, to na pewno...
Ponieważ dobroczyńca zawsze wraca na scenę swoich dobrych uczynków, wracaj od czasu do czasu, aby zobaczyć, czy z tego wyjdziemy.
Powodzenia

7 polubień

Szczęśliwej emerytury dla Ciebie @Zozo_mp, ciesz się nią :saluting_face:
Dziękujemy, że robisz tak wiele, aby pomóc społeczności :wink:

5 polubień

Witam wszystkich i życzę wszystkiego najlepszego,
Zozo_mp, nie znasz mnie, ale już interweniowałeś w sprawie moich próśb o pomoc.
Dziękuję za to.
Szczęśliwa emerytura
Odrębność

3 polubienia

Dziękuję panu.

2 polubienia