Funkcje programu AutoCAD 2007 (właściwości, zaplątania, ) nie są już dostępne

TRZECIORZĘDNA ENERGIA ELEKTRYCZNA

Używam AUTOCAD 2007, NIE MOGĘ JUŻ KORZYSTAĆ Z FUNKCJI (WŁAŚCIWOŚCI, PROSTOKĄTA ITP.), JAK JE ODZYSKAĆ BEZ PŁYTY CD
DZIĘKUJĘ

Witam

Co masz na myśli mówiąc "nie jest już używany"? Masz na myśli, że ikony zniknęły?

Prosty sposób, aby zobaczyć, co się dzieje... w dokumencie wpisz w wierszu poleceń programu Autocad: RECTANG

Jeśli polecenie działa, oznacza to, że po prostu twój pasek narzędzi jest "ukryty" :-)

Witam

Czy próbowałeś ponownie uruchomić program AutoCad? Twoja maszyna?

Często autocad ulega awarii i wystarczy proste ponowne uruchomienie...

NIE DZIAŁA RÓWNIEŻ W WIERSZU POLECEŃ,

NAWET PONOWNE URUCHOMIENIE AUTOCADA JUŻ NIE DZIAŁA

DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZI

To wszystko jest dziwne!

Czy wiersz poleceń jest nadal widoczny?

Myślałem o poleceniu "PICKFIRST", które pozwala odwrócić wybór jednostki i uruchomienie polecenia, ale oczywiście nie odpowiada to twojemu problemowi...

Zawsze staraj się go wprowadzić, wartość domyślna to 1, jeśli jest na 0, problem może dotyczyć tego.

Powodzenia

PIERWSZY PICKFIRST CDE  BYŁ NA 1, NADAL NIE ROZWIĄZAŁEM MOJEGO PROBLEMU, ALE

W KAŻDYM RAZIE DZIĘKUJĘ

Witam

Niestety obawiam się, że AutoCad będzie musiał zostać naprawiony lub ponownie zainstalowany...

Jeśli funkcje znikną lub nie będą już użyteczne nawet po wpisaniu ich w wierszu poleceń, oznacza to, że AutoCad uległ awarii...

Czy wykonałeś punkt przywracania systemu Windows, zanim pojawił się problem?

Jeśli tak, możesz spróbować odzyskać go w ten sposób przed rozpoczęciem ponownej instalacji lub naprawy

Jeśli nie masz płyty CD, przyjrzyj się uważnie, myślę, że nie będziesz miał większych problemów ze znalezieniem instalacji.

Powodzenia.

Dziękuję

Czy sterowanie LINE działa? Aby się tego dowiedzieć, wpisz LINE w wierszu polecenia. Jeśli nie pojawi się komunikat "Nieznane polecenie", oznacza to, że polecenie działa jak prawdopodobnie wszystkie polecenia natywne. Jeśli to polecenie nie działa, oznacza to, że program AutoCAD musi zostać naprawiony/ponownie zainstalowany; Jeśli to polecenie działa, należy przyjrzeć się założeniu brakujących ścieżek pomocy technicznej w bieżącym profilu.