Aktualizacja widoków niemożliwych do zrealizowania w programie AutoCad 2013

Witam w jednym z moich planów programu AutoCad 2013 po zmianie odnośników zewnętrznych

i że pomijam prezentację. Widoki nie są już aktualizowane.

Informuje mnie, że widoki nie zostały rozwiązane i nie mogę ich zaktualizować.

Jeśli ktoś może mi pomóc, z góry dziękuję. Funkcja regeneracji nie robi nic więcej.

Innym problemem było również ujęcie, w którym prezentacja z widokami była dobra, a potem, gdy robię okno, aby zrobić perspektywę,

więc w moim oknie widzę, że części 3D przesunęły się same, więc przechodzę do przestrzeni obiektu i widzę, że wszystkie moje części 3D się przesunęły

przestrzeni, nie robiąc przy tym nic dziwnego! Jeśli to już przydarzyło się innym ludziom i znaleźli wytłumaczenie, jestem za tym.

Z góry dziękuję.

Witam

Czy próbowałeś polecenia "regen"?

Witam, nie wiem, czy to zostało sprawdzone, ale na wszelki wypadek zobacz:

a) jeśli warstwy, w które wstawione są odnośniki, nie są zablokowane

b) jeśli odnośniki są widoczne (że linki z plikami źródłowymi są poprawne), może się zdarzyć, że przetwarzane są tylko obrazy (nie Jpeg, ale zapamiętywanie na rysunku). W tym drugim przypadku należy ponownie aktywować linki.

Powodzenia.

Witam

Wypróbuj te różne manipulacje:

1. W obszarze papieru wpisz polecenie RGT (regentout).
    Spowoduje to ponowne wygenerowanie rysunku, a także odnośników zewnętrznych

2. Ponownie załaduj odpowiedni plik w Menedżerze odnośników zewnętrznych

3. Sprawdź, czy link odsyła do właściwego pliku

4. Sprawdź typ łącza (nakładka lub poziom)
    Ważne, jeśli Twoje odniesienie zawiera również referencje.

5. Upewnij się, że warstwy, których dotyczy problem, nie są zamrożone w oknach obszaru papieru

6. W najgorszym przypadku odłącz odniesienie, a następnie wstaw je ponownie do rysunku

Jeśli chodzi o twój drugi problem, nie widzę, skąd może pochodzić, z wyjątkiem być może zmiennej USCFOLLOW, która powiększa się, gdy aktywujesz okno (musisz ustawić ją na 0 (zero).

Klasa A+

1 polubienie

Witam 

dziękuję za odpowiedzi, ale w rzeczywistości znalazłem rozwiązanie,

na moim głównym rysunku otworzyłem menedżera odnośników, a następnie wprowadziłem każdy odnośnik, który posiadam

oczyszczone i kontrolowane, a potem zadziałało, myślę, że czyszczenie to rozwiąże problem, ponieważ

Usunąłem blok wewnątrz niektórych odnośników zewnętrznych i wykrwawiłem je, aby wyczyścić rysunek.

Dziękuję

Do zobaczenia wkrótce.