Pasek narzędzi

Witam Szanowni Koledzy i Koleżanki,

Mam pasek narzędzi (który oprogramowanie wywołuje ??? menedżera sterowania i który przesunął się z powodu błędu z mojej strony.
Zobacz zdjęcia
Ale nie mogę go odłożyć z powrotem tam, gdzie był wcześniej

Pasek jest z boku

Wiem, że to bardzo głupie :crazy_face:

Dziękuję

Witam

Klikasz na niego i przytrzymujesz kliknięcie, aby przeciągnąć go do środka i na bok.
Następnie klikasz na niego ponownie i przeciągasz go na górę okna, zwykle gdy kursor dotrze do środka góry, pojawia się haczyk.
image
I presto, zrobione...

3 polubienia

W przeciwnym razie jeszcze głupsze jest to, że obracasz głowę o 90° w lewo, aby wyglądała, jakby znajdowała się w wysokiej pozycji!
W przeciwnym razie, jeśli masz sztywny kark, możesz preferować rozwiązanie @eriaud, nie zniosłbym tego źle! :crazy_face: :rofl: :rofl:

1 polubienie

Mała subtelność i tak!

Musisz pomyśleć o kliknięciu prawym przyciskiem myszy => dostosować i odznaczyć " Zablokuj CommandManager i paski narzędzi ", aby móc zintegrować go ze swoim banerem sup

2 polubienia

Istnieje również możliwość obrócenia ekranu, aby odciążyć szyję!
:stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Cześć coin37coin,

Dzięki za informację, właśnie to sprawdziłem. Rzeczywiście, ten ruch pasków jest bardzo denerwujący ...
Jeszcze raz dziękuję, @+.
AR.

2 polubienia

@coin37coin dziękuję za dodatkowe informacje.

wszystko wróciło do normy i zadbałem o to, aby go zablokować, gdy wszystko było na swoim miejscu

1 polubienie

Dziękuję @a_eriaud jest to punkt zaczepienia, którego mi brakowało, ponieważ pojawia się tylko w niektórych pozycjach.

Dziękuję wszystkim za subtelne porady dotyczące ułożenia szyi!

To sposób na powiedzenie sobie, że jestem tego warta.

A więc tam! Jesteś miły, o wiele bardziej.

3 polubienia