Właściwości wsadu

Witam

Obecnie w posiadaniu oprogramowania do nieruchomości małych partii (na sprzedaż w Lynkoa) do dodawania nieruchomości w moim 3d.

Chciałem wiedzieć, czy za pomocą tego samego oprogramowania można wyczyścić właściwości plików 3d, 2d?

Jeśli znasz inną metodę usuwania plików lub właściwości konfiguracji, jestem za tym.

Z góry dziękuję i wszystkim szczęśliwego nowego roku.

Witam 

Ze swojej strony używam do tego Integracji, dostępnej tutaj w razie potrzeby:

http://www.lynkoa.com/store/fr/tools-et-macros/utilitaires/utilitaire-integration-859.html

@+

3 polubienia
Witam Myślę, że jest to możliwe dzięki właściwościom wsadowym, z wyjątkiem tego, że będziesz musiał wcześniej znać nazwy wszystkich właściwości, aby móc je usunąć! Naprawdę niezbyt praktyczne! W przeciwnym razie zgadzam się z tym, co powiedział Coyote, integracja jest bardziej odpowiednia. Lub utwórz makro!

Witam

Jest pewna sztuczka, wydaje mi się, że musisz wpisać * w nazwie nieruchomości i wtedy zaznaczysz opcję "Usuń właściwość".

i tam wszystkie właściwości pliku zostaną usunięte.

Philippe

batchp.png
7 polubień
Efektywnie możesz użyć * jako nazwy właściwości, która ma zostać usunięta Spowoduje to usunięcie wszystkich właściwości lub *foo, aby usunąć ten, którego nazwa kończy się na foo foo*, aby wymazać ten, którego imię zaczyna się na foo... Zapoznaj się również z opcjami, które chcesz ustawić, jeśli wyczyścisz właściwości Dokument lub konfiguracje
7 polubień