Małe problemy (i nie najmniejsze) od czasu przejścia na solidworks 2019. Podczas tworzenia widoku, a nawet zmiany skali widoku w MEP, mój ekran staje się szary i nie mogę nic zrobić. Jeśli zamknę bez zapisywania i ponownego otwierania, wraca do normy. Jeśli mam nieszczęście zapisać, zamykając i otwierając ponownie, ekran jest zawsze szary.
Dla twojej informacji, moja karta graficzna jest aktualna, a wydajność mojego komputera jest w porządku.
Na obu i nie zdarza się to cały czas, ale przenieśliśmy się do 2019 roku dopiero w poniedziałek tego tygodnia, więc nie mam wystarczająco dużo spojrzenia wstecz. Nawiasem mówiąc, na poczcie mojej uczelni robi to samo z tymi samymi planami.
Potwierdzam, że jeśli masz umowę serwisową, możesz pobrać SP1-0, ale zdaję sobie sprawę, że pokryłem Cię dużą warstwą błędów, mówiąc o SP02, który nie jest dostępny. (Nie waląc się w głowę !!)
To jest to małe zdanie, które zinterpretowałem w poczcie, co jest podanym przykładem ponownej instalacji podczas aktualizacji Przepraszam
Tę właściwość należy określić tylko w przypadku aktualizacji do wydania Service Pack w ramach istniejącego wydania głównego (na przykład aktualizacja istniejącej instalacji SOLIDWORKS 2019 SP01 do SOLIDWORKS 2019 SP02).
Z drugiej strony, z drugiej strony, prawdopodobnie wiesz o tym: SOLIDWORKS 2018 SP5 to najnowsza wersja, która obsługuje 64-bitowy system operacyjny Windows® 8.1.