Witam
Nie mogę już uzyskać dostępu do kłódki z biblioteki komponentów witryny. Ponadto, gdy wchodzę do Traceparts, jestem proszony o podanie identyfikatora.
Czy mógłbyś sprawdzić, czy masz ten sam problem, czy też jestem odosobnionym przypadkiem?
Mam wrażenie, że jeszcze go tam nie ma od czasu połączenia 2 witryn, mam coraz większe problemy ze znalezieniem tego, czego szukam.
Dziękuję
Rzeczywiście, ten sam problem: login Lynkoa nie jest już rozpoznawany na karcie TracePart!
Próbuje widzieć z @ J m Savoyat
Według moich informacji jest w to zaangażowany
@+ ;-))
Ok dziękuję. A dla Kłódki nie znaleziono dostępu?
Jaki dostęp do kłódki? Czy oprócz części śledzenia znajdowała się zakładka Kłódka?
Tak, jednak za pośrednictwem mycadservice, ale ponieważ wszystko się połączyło...
Na ten temat nie mogę ci powiedzieć, nie mam usług MyCAD.
@gt22: Tak, spróbuję, ale najpierw poczekam, żeby zobaczyć, czy ktoś pierwszy przejdzie w kącie!
Na pierwszej stronie jest wiadomość informująca, że Traceparts został zaktualizowany, ale mam nadzieję, że nie usunęli kłódki!
1 polubienie
Witam
Dla mnie działają 2 (TracePart i Kłódka). Spróbuj otworzyć telefon (bilet na infolinię) lub skorzystać z opcji "skontaktuj się z nami" w prawym dolnym rogu tej strony, ponieważ nie jest to ogólny problem!
1 polubienie
Tak, już myślałem, że mam pierwszą opinię, aby cokolwiek otworzyć. Nie jest to "ogólne", ale oczywiście nie jestem jedyną osobą, która się tym zajmuje.
PS: Nie dokąd idziesz? Której zakładki mogę użyć, aby uzyskać dostęp do Candenas?
Ok, więc wygląda na to, że jest to wewnętrzne dla mycad, dzięki :)
Zobaczę z infolinią.
Transformacja cyfrowa firm prowadzi niekiedy do grupowania lub wyodrębniania podmiotów. Prowadzi to do zmiany odniesień do Twoich umów w naszej bazie danych. Nie muszą one być zaplanowane w dniu rocznicy ich odnowienia. Nie masz już dostępu do zakładki "WSPARCIE".
W takim przypadku nie wahaj się użyć support@mycadservices.com wiadomości e-mail, aby poinformować nas o tym problemie, a my zaktualizujemy połączenie z Twoim kontem myCADservices/Lynkoa.
Pozdrowienia
2 polubienia
Tak, dziękuję @jm. Nie rozumiałem tego aż do później, ale Clementine szybko odblokowała sytuację i od rana wszystko jest w porządku.
Jeszcze raz dziękuję :)