Biblioteka funkcji: Część spawana mechanicznie

Funkcje MS, które pojawiają się w tym samym czasie:

W ten sam sposób, w jaki po wstawieniu profilu typu I lub H otrzymujesz właściwości stylu oznaczenia (HEAxxx lub IPExxx), tutaj chodziło o to, aby pobrać informacje takie jak "Zawias spawalniczy xxx" itp.

1 polubienie

ale w tym przypadku dla informacji o zawiasie do (ale nie widzę raportu z modyfikacji profilu?????)

Jest to po prostu konieczne

Zobacz inteligentne komponenty

Zobacz ten samouczek

http://www.lynkoa.com/tutos/3d/composants-intelligents

Następnie wystarczy ukryć swój komponent lub go usunąć

i zachowaj funkcje, jeśli to konieczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@+

3 polubienia

"ale w tym przypadku dla informacji o zawiasie do (ale nie widzę raportu z modyfikacji profilu?????)"

Przepraszam, nie zrozumiałem twojej uwagi.

Pracujemy z częściami MS z PRT, a nie ASM.

Gdybym zrozumiał ideę użycia metody inteligentnego komponentu: czy byłaby to praca z ASM w celu zbudowania PRT MS? Wydaje mi się, że PRT są cięższe...

Witam

Dlaczego nie zacząć od biblioteki części (takich jak, nakrętki itp.)?

Wiem, że w części można włożyć nakrętkę (na przykład), więc myślę, że powinno to działać tak samo z pojedynczym elementem.

sans_titre.png

Ja też cię nie rozumiem??????????

Twoja wiadomość

"ale w tym przypadku dla informacji o zawiasie do (ale nie widzę raportu z modyfikacji profilu?????)"

Przepraszam, nie zrozumiałem twojej uwagi.

Pracujemy z częściami MS z PRT, a nie ASM.

W spawaniu mechanicznym pracujemy za pomocą profili części, a nie części. Spoina mechaniczna staje się z założenia pojedynczą i niepowtarzalną częścią połączoną między innymi za pomocą spawów

Gdybym zrozumiał ideę użycia metody inteligentnego komponentu: czy byłaby to praca z ASM w celu zbudowania PRT MS? Wydaje mi się, że PRT jest cięższy.