Biblioteka

Witam

Chciałbym zaktualizować moją bibliotekę sprzętową, która zawiera po trochu wszystkiego i nic!

Czy wiesz, gdzie mogę znaleźć regał ze wszystkimi rodzajami (H, CHC, FHC ...), nakrętką, podkładką.... w. SLDPRT  posiadający w konfiguracji wszystkie możliwe rozmiary.

Z góry dziękuję.

1 polubienie

W bibliotece basów SW masz już tego typu, wystarczy rzucić okiem

3 polubienia

Otóż nie! Informuje mnie, że program Toolbox nie jest zainstalowany! z ładnym komunikatem o błędzie!

Moi 2 koledzy mają to samo!

sw01.jpg
3 polubienia

Tak, przybornik nie jest zainstalowany, ale plik śrubowy jest zintegrowany z folderami!

3 polubienia

Witam

Załączam pliki, z których korzystamy.

Bibliotekę MyCad zostawiłem dostępną tutaj z kontem.

Poprawiłem je, aby móc wstawić właściwości, których używamy. Rozróżniam każdą ocenę 8,8, 10,9 itd. , aby zarządzać poleceniami.

Mam nadzieję, że ci pomogłem.

visserie.rar
8 polubień

Problem z zestawem narzędzi polega na tym, że standardowe wersje nie uwzględniają go.

A to zarządzanie jest żmudne.

Musisz zrobić to, jak wskazano na zrzutach ekranu i utworzyć dziennik. Następnie możesz wybrać standardy, których chcesz użyć.

Czy wiele osób korzysta z programu ToolBox?

2 polubienia

Problemem są "wszystkie możliwe rozmiary".

Mam kilka, które mogę Wam przekazać (minęło już kilka miesięcy)

2 polubienia

@Dawid spójrz na ten link

http://forum.solidagora.com/topic1708.html

a na drutach zapas plików bibliotecznych

@+ ;-))

1 polubienie

Mój zestaw narzędzi nie został skonfigurowany od czasu przejścia na 2014 rok, może dlatego nie działa!

Dzięki za wskazówkę dotyczącą MyCad @remrem! Pobrałem "Kompletne biblioteki elementów mocujących" i jest w nim wszystko, czego potrzebujesz, będziesz musiał trochę posortować, ale wygląda dobrze!!

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi!

2 polubienia