Właśnie pobrałem kilka narzędzi Axemble (biblioteka elementów 3D spawanych mechanicznie oraz biblioteka elementów mocujących)
Nie da się go użyć na SD, jest wyświetlany w bibliotece projektów, ale elementy spawane mechanicznie nie są dostępne po zastosowaniu funkcji elementów spawanych mechanicznie? czy możesz mi pomóc i wyjaśnić, dlaczego nie mogę z niego korzystać (ścieżki dostępu są wypełnione w narzędziu...
Umieść je w folderze (współdzielonym, jeśli jesteś kilkoma użytkownikami oprogramowania). A następnie przejdź do "Opcje", a w "Lokalizacjach plików" dodaj folder tworzenia w "Spawane profile konstrukcyjne".
Witam, jeśli są to profile spawane mechanicznie, należy wypełnić ścieżkę "Profile spawane mechanicznie" w Narzędziach. Bądź ostrożny, musisz wypełnić plik główny, a nie podfoldery.
Jeśli są to elementy 3D, ścieżka musi być wskazana nie dla profili spawanych mechanicznie, ale dla biblioteki projektów. A swoje pozycje znajdziesz w bibliotece po prawej stronie ekranu!
EDIT: dokładna ścieżka to "Profile konstrukcyjne spawane", a nie "Profile spawane mechanicznie"