Witaj houa, dziękuję wszystkim za odpowiedzi, to naprawdę bardzo miłe!
@Zozo mp
Tak, to jasne, że wyruszyłem w zabawną przygodę mdrr Ale hej, to sprawia, że mój Solidworks działa ^^
Wiem trochę o Solidworks, robię to od ponad 10 lat, ale jako amator i nigdy nie robiłem części, które nie mają niegeometrycznych powierzchni, tak łatwo je wykonać, ale gdy tylko są to powierzchnie, które nie są płaskie lub inne, jestem zgubiony...
Oryginalnie robiłem maturę i BTS, frezowanie, tokarkę, a Solidworks, nie mogę policzyć nierówności, mogę już przez to przejechać. Ale wyniszczające jej studia jest to, że pracujesz na Solidworks, ale to od ciebie zależy, czy będziesz wiedział, jak z niego korzystać, nigdy nie miałem żadnego szkolenia ani nic, więc niekoniecznie wpadasz w dobre nawyki daleko od tego...
Z drugiej strony jest to część estetyczna, która pochodzi z radia lampowego, które ma ponad 100 lat, więc powiedzmy, że nie ma najmniejszej twarzy i kształtu tego samego, mdrr Ten rzeczywiście będzie wykonany w druku 3D :)
@Gt22 Czy możesz wyjaśnić, jak upewnić się, że robię to ponownie, z góry dziękuję! :)
ps: przepraszam za twoje oczy wiem, że nie piszę...
I jeszcze raz dziękuję 1000 razy za odpowiedzi! :)