Witam
w przypadku widoczności w Bonn zaleca się umieszczenie tytułu i pytań w miejscu przewidzianym do tego celu
do wykonania zakreślonej części pomieszczenia
Wszystko, co musisz zrobić, to zrobić rewolucję
a następnie usunięcie materiału na przekrój prostokątny
@+
Dziękuję, następnym razem będę ostrożny, wysłałem dokument jako załącznik, nadal muszę zrobić to, co powiedziałeś z dokumentem, który obecnie posiadam? Z góry dziękuję
image.jpg
Za pomocą załącznika
Musisz dokonać rewolucji, usuwając materię
Tworzenie osi obrysu
Utwórz odpowiedni promień przy odpowiedniej wartości znamionowej
Po 2 poziomych prostych i 1 pionowych prostych
, który pokrywa się z twoim promieniem
Usuwanie obracającego się materiału
@+
Wydaje mi się, że jest to obrót kulowy, ponieważ wydaje mi się, że faza lub promień nie wystarczyłyby
Witam
Brakuje nam informacji na temat Twojego planu, aby wykonać odpowiednie wymiary, ale oto jak to może wyglądać:
Nie należy zaczynać od osi z kwadratowym końcem, ale od osi barkowej z fazą, a następnie od obróbki blach, dla przykładu umieściłem część w wersji SW2019.
Pozdrowienia
Część 1.SLDPRT
Witam
Z funkcją wygładzania profilu okrągłego do profilu prostokątnego. Krzywa prowadząca 45°.
Pozdrowienia
Odp: Jestem na nim od niedawna, ale nie ma sposobu, aby uzyskać render jak na planie
Nie widziałem innych wiadomości przepraszam, widziałem tylko wiadomości z gt22, więc patrzę na inne rozwiązania i wracam do Ciebie, dziękuję za odpowiedzi
Ponownie:
Wracam do Was, aby pokazać Wam ten kawałek, więc przerobiłem go od podstaw zainspirowany d.rogerem i jego modelem. Kiedy praca była już skończona, zastanawiałem się, jak mogłem się na to natknąć, ponieważ ten sposób też jest logiczny i łatwy. Chciałem zrobić bardziej złożoną metodą na nic, na pewno musi być metoda, ale przynajmniej jest zrobiona.
Dziękuję wszystkim za pomoc i poświęcony czas ;)
image_de_la_bielle.png